Crikvenica otvara concept store sa svjetski poznatim brandovima

U Crikvenici se u svibnju 2019. godine otvara “Glorybo“ concept store koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu kako grada Crikvenice tako cijele Hrvatske i šire.

glorybo-1

glorybo-2

Glorybo concept store donosi kupcima originalnu svjetsku modu s profinjenim izborom brandova i ručno rađenih komada, od ekstravagantnog nakita i naočala do chic cipela.

U dućanu, kao i web shop-u možete pronaći brandove iz petnaest zemalja kao što je švicarski brand čizama i sandala Inuiki, Ducie iz Britanije, Mishka espadrile, Baldowski i Kat Maconie sandale, Beauty omelette traperice, torbe Bagohandicrafts, kaftani Nuelis i Nefes, nakit Ponponiere, kaputi Paltoii, Manu atelier torbe, Alexandra Voltan cipele, Mehtap Elaidi i Lug von Siga haljine, kostimi Oyeswimwear i Lareveche i savršeno skrojena odijela Sorbe.

glorybo-3

glorybo-4

“Naš concept store je namjenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlikuje sofisticiranosti, elegancijom i profinjenošću te nudi savršen balans između klasike i modernog i nosivog. Željele smo dodati novi kvalitet kako gradskoj modnoj sceni, tako i regionalnoj” rekla je vlasnica Gloria Boršćak.

glorybo-5

Facebook Like Button