Ralph Lauren luksuzna i bezvremenska elegancija

Kuća Ralph Laurena sinonim je za luksuzne i bezvremenske elegantne modne kombinacije.

ralph-lauren moda

Modna kuća Ralph Laurent oduvijek prepoznaje luksuzne trendove i pokušava zadovoljiti svaku ženu u njenim modnim stavovima i željama.

Kolekcija Ralph Laurena prikazuje eleganciju u rasponu od krzna preko perja do vune, od kaputa od kašmira preko dugačkih haljina, suknji s dubokm izrezima, vesti pa čak i hlača za trčanje. Ralph Lauren bezrezervno postavlja trendove a cijelo to vrijeme savršeno ostaje vjeran svojoj besprijekornoj kvaliteti izrade i svom prepoznatljivom, ženstvenom i bezvremenskom potpisu.

fall-ralph-lauren-14-1

Ova raskošne kolekcija prvenstveno je napravljena za žene koje žele izgledati profinjeno, elegantno, ali i ugodno u svakom trenutku dana, a odjeća je izrađena od finih materijala koji daju osjećaj luksuza i ugode. Uz sivu prevladavaju nježne pastelne palete boja a materijal je visoko kvalitetan poput kašmira, vune mongolske ovce, brušene koža, satena i svile.

fall-ralph-lauren-14-2

Modna kuća Ralph Laurent nikada ne radi kompromise u kvaliteti i udobnosti. I nakon više godina njegova odjeća izgleda kao nova. Ako ste već isprobali kvalitetu izrade i materijala ove dizajnerske kuće onda znate da svi komadi traju i traju i uvijek izgledaju sofisticirano, luksuzno i bezvremeno.

ralph-laurent-maxi-dress

Ova kolekcija svakako je i nadahnuće i inspiracija za kombiniranje boja, dužina i materijala iz naših ormara uz možda još pokoje osvježenje s nekim novim komadom odjeće.

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button