Cutie Cloud, kojeg obožavaju djeca i roditelji slavi rođendan

Okrugli rođendan nisu propustile ni Marija Borić, Marijana Mikulić, Lucija Lugomer, Iva Jurčić, Mirna Medaković Stepinac, Ines Kovač Ivanović.

cutie-cloud-proslava-1

Najteži posao na svijetu svakako je roditeljstvo, a briga o našim mališanima podrazumijeva, između ostalog, i popratnu opremu za djecu čija je kvaliteta izuzetno važna u nježnim, formativnim godinama.

cutie-cloud-proslava-2

Dobro znano mjesto novopečenih, ali i roditelja sa stažom svakako je Cutie Cloud, obiteljska trgovina specijalizirana za opremu za bebe i djecu. U Zagrebu ju možete posjetiti na dvije adrese, u Selskoj 34 i u Family Shopping Mall-u, a narudžba je moguća i putem webshopa.
cutie-cloud-proslava-3

Najpoznatiji proizvod proistekao iz kreativne Cutie Cloud tvornice je Cutie krevetić, koji djetetu omogućuje spavanje i rast u istoj okolini, jer iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate dijete od rođenja do desete godine.

cutie-cloud-proslava-4

Uz Cutie, tu su i krevetić Sofi i house bed Tomy, koji su imena dobili po djeci vlasnika Cutie Clouda – Tomasu i Sofii.

cutie-cloud-proslava-10

House bed Tomy je praktična krevet kućica, idealna i za dvoje djece, a dizajnirana je tako da bude ugodna i za igranje i za spavanje.

cutie-cloud-proslava-5

Cutie Cloud pažljivo prati sve trendove na tržištu, pa se tako u trgovini mogu pronaći Cybex kolica najnovije generacije, s bezvremenskim dizajnom i prilagodljivošću te s pametnom tehnologijom.

cutie-cloud-proslava-9

Oduševit će vas i e-Priam kolica Platinum kolekcije, prva e-kolica na tržištu te fashion kolekcija Cybex kolica nastala u suradnji s mnogim poznatim licima poput Jeremyja Scotta, Karoline Kurkove, DJ Khaleda i Aleca Voelkela.

cutie-cloud-proslava-6

U Cutie Cloudu pronaći ćete širok asortiman proizvoda za bebe i djecu: krevetiće, kolica, autosjedalice, sigurnosne monitore, nosiljke, aparate za hranjenje, higijenske potrepštine i još mnoga toga, a sve s potpisom premium brandova poput iCandy, BeSafe, Bugaboo, Nuna, Baby Bjorn, Bibs, Izipizi, Quax, Cozee, Baby Monsters, Ergobay i već spomenutog Cybexa.

cutie-cloud-proslava-7

Osim proizvoda zajamčene kvalitete, Cutie Cloud uvijek je na raspolaganju za savjete i preporuku.

cutie-cloud-proslava-8

Vlasnici i sami koriste proizvode sa svojom djecom, a 10. obljetnica postojanja dokaz je dugoročnog povjerenja kojeg klijenti imaju u Cutie Cloud, među kojima su i Marija Borić, Marijana Mikulić, Lucija Lugomer, Iva Jurčić, Mirna Medaković Stepinac, Ines Kovač Ivanović, koje nisu propustile ovaj okrugli rođendan branda.

Više saznajte putem službenog weba https://cutiecloud.com/ , kao i na Instagramu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button