Deboto festival

Šibenski Deboto, festival koji spaja glazbu, vino, gastronomiju i kulturu, prebačen je u špicu sezone, od 18. – 21. kolovoza.

Znate ono kako je ljeti kosa svjetlija, koža tamnija, more toplije, piće hladnije, glazba glasnija, noći dulje i život bolji? Pa, bez duljenja, to su razlozi zbog kojih su organizatori odlučili Deboto prebaciti na kasnije, još bolje i vremenski povoljnije datume!

deboto-1

Budući da nisu bili sigurni kakvo će biti vrijeme u predsezoni, a većina gostiju inzistirala je da, za vrijeme trajanja festivala, temperatura mora bude iznad 22 ° C, bili su primorani Deboto prebaciti u srce ljetne sezone, od 18. do 21. kolovoza.

Datumi održavanja su promijenjeni, ali sve ostalo ostaje manje-više isto (vjerojatno ćete trebati sredstvo za sunčanje s većim zaštitinim faktorom).

I dalje će se u jedinstvenom okruženju prekrasnog Šibenika uklanjati granice između jazza, housea, funka, elektronike, disca i hip hopa, uživati u lokalnim vinima i delicijama te širiti samo dobre vibracije!

deboto-2

Program Deboto festivala:

18. kolovoza, četvrtak
Otvorenje festivala @ tvrđava Barone

19. & 20. kolovoza / petak & subota
Besplatni sadržaj festivala na trgu Mala Loža, party uz zalazak sunca na obali, ‘live’ nastupi bendova & DJ setovi na tvrđavi Sv. Mihovila

21. kolovoza / nedjelja
Party na brodu, plovidba od Šibenia do Skradina, ‘Deboto risotto’ party zatvaranja u Skradinu

Ako vam novi datumi bolje odgovaraju, pratite Deboto novosti na:
www.debotofestival.com
www.facebook.com/debotofestival
www.instagram.com/debotofest

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)