Kuhinjske daske za rezanje vaših gastronomskih užitaka

Godišnji odmori idealno su vrijeme da se, osim odmora, posvetimo i nekim drugim stvarima osim posla i obaveza.

Za ljubitelje hrane i kuhanja pravo je vrijeme da pronađu pokoju novu stvarčicu za njihovu kuhinju ili isprobaju neki dugo željeni recept, pripreme večeru za prijatelje i podijele svoje kulinarske uspjehe sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

kuhinja

Kako bi olakšali i uljepšali pripremu raznih specijaliteta, domaći dizajnerski brend Deez Produkt predstavlja prve komade iz svojeg gastro asortimana – drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice te predivnu zdjelu za voće Hexa.

dizajnerske-daske-2

Ovi komadi napravljeni od isključivo prirodnog materijala i proizvedeni u Hrvatskoj, apsolutno će oduševiti sve zaljubljenike u kuhanje, a minimalistički dizajn i svakog gosta koji dođe u njihovu kuhinju.

dizajnerske-daske

Gastro asortiman Deez Produkta trenutačno u ponudi ima dvije dizajnerske daske za rezanje i posluživanje. Drvene daske za posluživanje Te3s izrađene su od punog bukvinog drveta, dolaze u paketu od tri zasebne daske koje se međusobno mogu spojiti te su idealne za posluživanje raznih vrsta jela i predjela.

Slice Twice daske praktične su i čvrste, a minimalistički dizajn nadopunjen je detaljima od metala u žutoj, bijeloj ili antracit boji. Jednostavne su za održavanje te se ručno peru u toploj vodi, a zaštićene su mješavinom prirodnih ulja.

zdjela design

S obzirom na ljetne vrućine, idealno je umjesto deserta ponuditi voće, a zdjela Hexa, zbog svog prekrasnog dizajna nije samo savršena zdjela za voće, već i ukras na vašem stolu. Izrađena je od plastificiranog metala ekološki prihvatljivog, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah.

dizajnerske-daske-1

Deez Produkt je brend minimalističke estetike i urbanog dizajna koji se ističe po kvalitetnom dizajnu, prirodnim materijalima i jednostavnim linijama.

Iza tog imena stoje Ivana Zovko i Maša Simetić koje svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što posebno odlikuje njihov brend je posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada. Sama ideja Deez Produkta nastala je prije tri godine, a prošle godine su počele predstavljati prve proizvode.

Od tada do danas kreirale su i proizvele mnogo novih proizvoda, a svakim novim proizvodom predstavljaju svoju strast prema dizajnu i estetici minimalizma.

dizajnerske-daske-3

Svi komadi mogu se pronaći i kupiti na webshopu brenda Deez Produkt te u Koryna namještaju na Kastavu.

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button