Dobro došli u modne glam rock 80-e uz PINKO!

Pinko žene su odvažne i drugačije, ne boje se spajati nespojivo, birati jarke boje i upečatljive uzorke, a poznati monobrend i ove im je sezone ponudio kolekciju koju svaka može nositi na svoj način i biti zvijezda.

pinko-love-bag-1

Na PINKO špici u Teslinoj 13 u to su se uvjerile brojne ljubiteljice mode i obožavateljice ovog talijanskog brenda poput Mirne Medaković, Matije Vuice, Ane Radišić, Iris Androšević Pinjuh, Marije Bišćan, Barbare Repe i mnogih drugih javnih osoba

pinko-love-bag-2

Svaka bi žena u svom ormaru trebala imati barem jedan odjevni komad koji je čini zamjetljivom i drugačijom od drugih, kako bi kroz dan kročila odvažno i puna samopouzdanja.

pinko-love-bag-3

Tim načelom vodi se i poznati talijanski monobrend PINKO koji već 40 godina svojim jedinstvenim kolekcijama stavlja naglasak na eklektičan pristup stilu.

pinko-love-bag-4

U sve to uvjerile su se brojne ljubiteljice mode koje je PINKO okupio u svojoj trgovini u Teslinoj 13 u Zagrebu kako bi predstavio novu kolekciju i pokazao da će proljeće i ljeto 2019. biti prepuno boja, dezena i neodoljivog PINKO šarma.

pinko-love-bag-5

Spajajući kvalitetu talijanskog krojačkog zanata i prepoznatljiv modni DNK, PINKO iznova postavlja standarde suvremene ženstvenosti, kreirajući sofisticirani “ormar” koji krije lako nosive komade spremne za smjelo miješanje i kombiniranje.

pinko-love-bag-6

Tako PINKO haljina, koja podsjeća na vruće dane rock & rolla, može biti poslovna uz jednobojni sako, senzualna uz široki remen ili otkačena spojite li je s trendi “shoes to rock” tenisicama s apliciranim neonskim detaljima.

pinko-love-bag-7

Nezaobilazna pratiteljica PINKO žene, Love Bag, bit će glavni adut svake odjevne kombinacije. Bogato ukrašena šljokicama s fluorescentnim odsjajem, ove sezone dolazi u poznatom matelassé uzorku.

pinko-love-bag-8

Uživajući u slatkim zalogajima i nazdravljajući proljeću na PINKO ‘špici’ u Teslinoj 13, vjerne klijentice i osobe iz javnoga života poput Mirne Medaković, Matije Vuice, Ane Radišić, Iris Androšević Pinjuh, Marije Bišćan pokazale su kako rado nose komade s potpisom ovog poznatog brenda.

One koje su sa sobom imale prepoznatljivu ‘Love Bag’ torbicu, s oduševljenjem su pristale da im je PINKO kaligrafkinja personalizira ispisujući krasopisom njihova imena, inicijale, crteže i posvete. Jer, definitivno, veza žena i torbica zaslužuje poseban potpis!

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button