Dolazi Marsovac

Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smat­ra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu. Hoće li preživjeti? Hoće li opet vidjeti svoje najdraže? Odgovore na ta pitanja otkrijte već 1. listopada kada ova nevjerojatna, avanturistička znanstveno-fantastična akcija stiže u kina!

Temeljen na bestseleru i u režiji filmskog majstora Ridleyja Scotta, u MARSOVCU glumi zvjezdana ekipa u kojoj su Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Mic­hael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor, i Donald Glover.

Kako nas do kino-prikazivanja MARSOVCA dijeli još dva tjedna, otkrit ćemo vam što vas očekuje uz ekskluzivne isječke iz filma te video koji donosi odgovor na pitanje Što je potrebno da bi se postalo astronautom?

Pogledajte kako je došlo do kobnoga trenutka nakon kojega Mark Watney ostaje sam na Marsu.

Pogledajte i video koji prikazuje što se događalo s “Marsovcem”, astronautom Watneyjem, nakon što je ostao sam na Marsu.

A otkrivamo i nevjerojatnu znanstvenu slagalicu koja, uz veliki rizik, donosi i naj­manju šansu za spašavanje astronauta Marka Watneyja!

Za sve koji su se ikada pitali što je potrebno kako bi se postalo astronautom!

MARSOVAC u kina stiže 1. listopada u distribuciji Blitz film i video, a moći ćete ga pogledati i u ekskluzivnom 4DX formatu u CineStar kinu Arena centra u Zagrebu!

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)