Dolazi nova sezona serije Moć: Novac, seks, droga i moć prikovati će nas za ekrane

Nove epizode pete sezone adrenalinske serije Power ili kod nas prevedenu Moć gledajte svakog ponedjeljka, od 2. srpnja, odmah nakon premijernog prikazivanja u Americi – samo na Pickboxu.

Petu sezonu serije Moć, vrhunske kriminalističke drame u produkciji repera 50 Centa, možete gledati na Pickboxu svakog ponedjeljka, odmah nakon američke premijere. Zgodno je napomenuti kako će Pickbox prikazivati i šestu sezonu koja uskoro kreće u pretprodukciju, a dostupne su i sve prijašnje sezone ove megauspješnice.

„Približavamo se kraju ovog putovanja i glavni su likovi nesigurniji nego što su ikada bili“, rekla je Courtney A. Kemp, tvorkinja serije Moć.

power-1

Serija Moć (Power) je u Americi postigla veliki uspjeh te se procjenjuje kako je, po epizodi, uz seriju prosječno bilo više od 6,5 milijuna gledatelja. Tolikoj gledanosti sigurno nije odmogla činjenica da je serija rađena prema životu 50 Centa i iako on nije u glavnoj ulozi, mnoge situacije kroz koje prolazi glavni lik Ghost (Omari Hardwick) preslika su života kakvim je reper živio prije.

„Tijekom pisanja scenarija i kreativnog dijela smišljanja serije glumio sam Ghosta. Poslije smo razgovarali o tome koliko bi to iziskivalo mog vremena i koliko bih se stvari morao odreći u životu. Tad sam rekao da će Omari ipak morati glumiti Ghosta“, rekao je 50 Cent.

power-2

Ghost je glavni lik kojeg prati status moćnog raspačavača s iznimnom uličnom inteligencijom. Posjeduje veoma popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, no izvana Ghost ima uređen život i obitelj.
Osim Ghosta (Omari Hardwick), istaknuti likovi su Tommy (Joseph Sikora), Kanan (50 Cent), Dre (Rotimi Akinosho), Tariq (Michael Rainey) i Angela (Lela Loren).

Posebna klauzula za seks

Pucnjava, droga, klubovi, zgodne žene, novac, dobra glazba i seks okosnica su ove serije. A za puno dobrog seksa u seriji zalagao se i 50 Cent zahtijevajući klauzulu u ugovoru za glumce koja kaže da se nitko ne smije protiviti bude li s vremena na vrijeme morao sudjelovati u kakvoj sočnoj intimnoj sceni, a njih u ovoj seriji stvarno ima u izobilju.

power-3

Serija Moć iznjedrila je i neka TV lica koja su postala omiljena kod gledatelja, poput Omarija Hardwicka koji ima svoje pozitivne i negativne strane, a gledatelji i fanovi serije poistovjećuju se s njim jer ne krije svoje mane dok je u duši dobar čovjek: „Omari je toliko darovit da ga samo želite gledati kako radi. Često savjetuje cijelu ekipu i trudi se svojski u ama baš svakoj sceni“, rekao je 50 Cent.

Uz dopuštenje: MediaVision (sve fotografije)

Facebook Like Button