Donosimo djelić vruće atmosfere s XMAS partyja By Cover Style

Cover Style spektakularnim tulumom zaključio još jednu uspješnu godinu!
Kako bismo sve drage ljude okupili na jednom mjestu, zahvalili im se na uspješnim zajedničkim projektima, i najvažnije – dobro se zabavili, priredili smo spektakularni tulum kojim smo otvorili sezonu blagdanskih zabava.

prim.dr.sc. Sinisa Glumicic i Borna Kotromanic

Kultni zagrebački hotel Westin sinoć je ugostio brojna poznata lica, poslovne partnere i prijatelje koja su s nama uživala u ukusnim zalogajima i finom piću i disco hitovima. Mnogi od njih okušali su svoju sreću u urnebesnom kvizu-tomboli pod vodstvom cijenjenog voditelja Joška Lokasa i kući otišli punih ruku vrijednih nagrada…

Ivan Zrilić i Pedro Soltz

Zahvaljujući divnim ljudima, suradnicima i zvijezdama o kojima svakodnevno pišemo, protekla godina donijela nam je pregršt lijepih trenutaka po kojima ćemo ih pamtiti, stoga smo to odlučili proslaviti.

Pod krilaticom #NoCompromise, portal Cover Style udružio je snage s agencijom ROMB Marketing Strategy i otvorio blagdansku sezonu senzacionalnim partyjem koji još dugo neće otići u zaborav.

Hotel Westin sinoć je bio središte noćnog života, prožeto glamurom, sofisticiranošću i hedonizmom, a niz zanimljivih sadržaja obogatio je ovu večer i osigurao istinsko iskustvo uživanja.

Vlado sestan Boris Centner  Sandra Njavro

Tko je sve stigao na Cover Style XMAS Party pogledajte OVDJE!

Pobrinuli smo se da se svi osjećaju potpuno slobodnima te da na svakom koraku mogu pronaći nešto za sebe – osobito po pitanju osvježenja, hrane i stvaranja uspomena zbog kojih će im naš XMAS party ostati u najljepšem sjećanju.

Naše drage goste pred ulazom u hotel dočekao je potpuno električni LEXUS RZ omotan crvenom baršunastom mašnom kao najljepši blagdanski poklon. RZ-ov potpuno električni pogonski sklop i namjenska platforma omogućuju nove slobode dizajna koje su se uklopile u božićni ambijent koji je zavladao pred kultnim hotelom.

Issa Bulaja i Olja Vori

Najljepši trenuci zabilježeni su 360° spinner kamerom koju je osigurao Photobox.hr, a svi gosti imali su priliku zabaviti se na punktovima pod pokroviteljstvom brojnih hrvatskih i stranih brendova. Između fotografiranja, ‘minglanja’ i plesanja, mogli su uživati u raznim bezalkoholnim i alkoholnim pićima.

Da bi ova večer bila još posebnija, dragim gostima pripremili smo i jedinstveno iznenađenje – genijalni kviz u režiji poznatog voditelja Joška Lokasa koji spaja tombolu i kviz, a mnogi od njih okušali su svoju sreću i kući otišli punih ruku vrijednih nagrada.

DJ Boris Motega

Za disco atmosferu bio je zadužen poznati DJ Boris Motega, poznati DJ koji je došao do najvećih klupskih pozornica u Hrvatskoj, a pratio ga je sjajan mladi violinist Marino Tomasović.

Facebook Like Button