Dostizanje nedostižnog u Brazilu

Doživite nezaboravno iskustvo u prekrasnom Brazilu.

Zbog Svjetskog prvenstva u nogometu, koji počinje u lipnju ove godine, Brazil je zasigurno top destinacija, koju bi ste trebali posjetiti. Vrijeme je da osjetite “dostizanje nedostižnog,” što je slogan najboljeg globalnog lifestyl kluba Quintessentially Lifestyle, koji je pripremio za vas sve što vam je potrebno, kako bi ste proveli nezaboravne trenutke u Brazilu.

Ne možete reći da ste bili u Riu ako niste vidjeli Lapa Arches. Ako želite doživjeti lokalno iskustvo, popijte caipirinhu u okolnim barovima, slušajući ulične svirače sambe. No ako ste ipak tip za Bossa Nova, onda je za Vas Vizta! Odsjednite u La Suite – ekskluzivnom boutique hotelu, u kvartu Joatinga, sa spektakularnim pogledom na more i centar Ria. Zgradu je dizajnirala poznata arhitektica Zanine Caldas te je renovirana od strane vlasnika François-Xavier Dussol. Ne zaboravite također posjetiti Zazá Bistrot – šarmantni trendi restoran koji otkriva suštinu onoga što znaći biti ‘Carioca’ (osoba rođena u Riu) uz mediteransku brazilsku hranu. A tu je još i Cipiani – ultimativno gurmansko iskustvo u nagrađenom restoranu, koristeći talijanske i brazilske sastojke na potpuno nov način.

Kada posjetite Sao Paolo, preporučujemo Vam da izaberete između tri najbolje plaže: Trancoso – trendi, obavezno mjesto za ljubitelje dobre zabave; Florianopolis – ovaj dio ima dvije, prekrasne plaže i uređenu infrastrukturu. S najviše modernih beach club-ova u Brazilu, ovo je najbolja opcija za sve one koji žele komfort i luksuz. Beach club-ovi koji će vas zasigurno oduševiti su: Taikô, El Divino, Café De La Musique; te treći prekrasni otok je Fernando de Noronha: spektakularni arhipelag od 21 otoka, koji se smjestio oko 300 kilometara od obale, sjeverne pokrajine Pernambuco. Nekoliko najljepših brazilskih plaža kao i onih najmirnijih i opuštajućih se nalazi tu. Odsjednite u Unique hotelu koji je sa svojom veličanstvenom arhitekturom vrijedno mjesto za posjetu. Također, uz prekrasan Sky bar na krovu, moći ćete uživati ispijajući koktele s najljepšim pogledom na grad. Tu je i obavezna večera u Mocotó, za sve one koje žele upoznati brazilsku gastro ponudu na nov način.

rezervacija
 
 

Quintessentially Lifestyle

Quintessentially se profilirao kao globalni lifestyle klub s jedinstvenom međunarodnom concierge službom u više od 60 gradova svijeta, s uslugama dostupnim 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Naši članovi mogu biti sigurni da gdje god se u svijetu nalazili, Quintesentially će im biti na raspolaganju. Ambasadori Quintessentiallya u svijetu su Madonna, Mick Jagger, članovi grupe Coldplay, Elle Macphearson, Flavio Briatore, Clarie Danes, Gwyneth Paltrow a naš ambasador u regiji je Dejan Bodiroga. Svojim članovima nudimo široku lepezu usluga – od rezervacije avio karata i hotela u bilo kojem gradu svijeta, karte za društvene i modne događaje, organizacije nezaboravnih rođendana i vjenčanja, kupovinu poklona u posljednjem trenutku i još mnogo, mnogo toga. Quintessentially Lifestyle Adriatic nudi u ovom dijelu regije lifestyle usluge svjetskih razmjera i zaposlenici su uvijek spremni odgovoriti na zahtjeve članova sa svojim „insajderskim“, stručnim informacijama o najboljim vrućim destinacijama, gdje se mogu nabaviti najbolje kubanske cigare, Louis Vitton koferi ili popularne Birkinice. Također, upravo preko Quintessentiallya možete doći i do ulaznica za svjetsko prvenstvo; od onih najobičnijih, pa sve do Vip.

torba
 
Tekst i fotografije: Uz dopuštenje Quintessentially Lifestyle

Facebook Like Button