Dr. Crnkić otkriva kako Nadživjeti život u novom hitu

Povodom obilježavanja Svjetskog Dana knjige, jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima dr. Kenan Crnkić, predstavio je svoju treću dugo očekivanu knjigu Nadživjeti život. Pisana jednostavnim jezikom, bogata živopisnim i poučnim pričama te razumljiva svim uzrastima, knjiga predstavlja ultimativni priručnik za uspješno suočavanje s izazovima svakodnevnog života. Uz dr. Crnkića kroz nesvakidašnje predstavljanje knjige goste u prepunoj dvorani knjižare u Bogovićevoj provele su urednica poznatog bloga Čitaj knjigu, Alis Marić te Ivana Glavaš, glavna urednica izdavačke kuće Iris Illyrica.

kenan-crnkic-1

Jednostavna rješenja za kompleksne situacije

Predstavljena knjiga Nadživjeti život, koja se od danas nalazi na policama gotovo svih boljih knjižara, vrhunac je trilogije život – sreća – uspjeh. Pisana prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja daje odgovore na vječita životna pitanja kao što su kako se nositi sa problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima? Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke?

Nadalje, knjiga koncipirana kao zbirka priča, nudi jednostavna ali učinkovita rješenja i za financijske i poslovne izazove. Naime, pomaže otkriti koja je to investicija najsigurnija, a istovremeno donosi najveći povrat. Uz knjigu čitatelj otkriva zašto zaboraviti i kada oprostiti te zašto je naše samo ono što dajemo drugima.

promocija-knjige

„Dva su najvažnija dana u životu svakoga čovjeka – dan kada se rodi i dan kada istinski spozna zašto! Iz života nitko ne izlazi živ, osim onih koji ga nadžive. Knjiga Nadživjeti život namijenjena je upravo takvima i svima koji to tek namjeravaju postati. Onima koji razumiju i svakodnevno žive i djeluju po uvjerenju da je tvoje istinski samo ono što daš“, sumirala je Alis Marić prilikom promocije.

Priče koje obaraju rekorde čitanosti

Dr. Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspjehu 7 tajni uspjeha i sreći Pazi kojeg vuka hraniš. Na području jugoistočne Europe knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od 250.00 primjeraka. Njegova prva knjiga 7 tajni uspjeha, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha, izazvala je svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, a u roku od samo deset dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti. Već u prvoj godini od izlaska doživjela je svoje deseto jubilarno izdanje.

Uz dopuštenje: Millenium promocija (sve fotografije)