Druga sezona izvrsne serije Bludnica

U drugoj godini prikazivanja ‘Bludnice’ dobivaju fantastične kritike, a rejting im se po podacima na portalu Rotten Tomatoes popeo na 95%. U drugoj sezoni gledat ćemo Liv Tyler u ulozi Lady Fitz, glumicu najpoznatiju po nezaboravnim ulogama u trilogiji ”Gospodar prstenova”, ”Armagedon” i ”Preostali”.

bludnice-1

Serija ‘Bludnice’ koja se emitira se na kanalu Epic Drama, snažna je drama smještena u milje kozmopolitskog, georgijanskog Londona 18. stoljeća, koja nudi odvažan i novi pristup u najvrjedniju komercijalnu gradsku aktivnost: seks.
Nadahnuta pričama stvarnih žena i muškaraca, ova provokativna serija koju nose glavni likovi fokusira se na nevjerojatnu Margaret Wells koja nastoji uskladiti uloge majke i vlasnice bordela te na njezinu nemilosrdnu suparnicu Lydiju Quigley.

bludnice-2

U drugoj sezoni u seriji ćemo gledati cijenjenu glumicu Liv Tyler u ulozi Lady Isabelle Fitz, bogate žene s visokim položajem u društvu, koja predstavlja sve ono za što se Margaret i Lydia očajnički bore. Tko će zadobiti njezinu naklonost?

bludnice-3

Uz dopuštenje: media Vision (sve fotografije)