Super serije u jesenskoj šemi kreću

Nove serije donosi nam Visart kanal već od 2. rujna. Što su nam pripremili u svojim novitetima biti će zanimljivo saznati.

Dobrodošli u pakao: Kameleon

Premijera od nedjelje 2. rujna u 21.50h
1. sezona
Broj epizoda: 6 x 60 Minutaža
Žanr: Dokumentarac/ reality
Naslov originala: The Chameleon

film-3

KRATAK SADRŽAJ:

Sebastian Perez Pezzani je kameleon. Prilagođava se svakoj situaciji, posebno na onim mjestima koja ljudi radije ne bi posjetili. Tražeći negostoljubiva okruženja, Sebastian putuje svijetom da bi upoznao žene i muškarce kojima će se pridružiti u svakodnevnom životu.

Od meksičkih ‘vlakova smrti’ do bolivijskog zatvora Palmasola, preko filipinskih rudarskih sela i najopasnijih argentinskih slamova, naš se kameleon uči uklapati u mjesta u kojima je teško živjeti, nudeći nam upečatljive portrete njihovih stanovnika. Serija ‘Kameleon’ vodi nas na najopasnija mjesta na svijetu zajedno sa Sebastianom Perezom Pezzanijem koji uranja u svakodnevnicu velikog broja ljudi.

Kako si olakšati život

Premijera od ponedjeljka 3. rujna u 19.30h
1. sezona
Broj epizoda: 10 x 30 Minutaža
Žanr: Dokumentarac/ reality/ znanost/ komedija
Naslov originala: How Hacks Work
Godina: 2017

film-2

KRATAK SADRŽAJ:

Od paljenja vatre za roštilj čipsom, preko bušilice koja oštri olovke, do šetnje psa s dronom, ova serija istražuje najbolje, najgore i najneobičnije načine za rješavanje svakodnevnih problema pomoću neobičnih predmeta ili ideja.

Služeći se snimkama s interneta serija odabire one najsmješnije iz cijelog svijeta o kojima se najviše govori, obuhvaćajući najsnalažljivije ljude iz Rusije, Amerike i Britanije.

Svaka epizoda sadrži videoisječke koji obrađuju istu temu i kulminiraju krajnjim ‘legendarnim’ rješenjem. Iz tog će legendarnog rješenja nastati i legendarna majstorija, naše vlastito veliko rješenje za male i velike životne probleme, a sve to uz pomoć pirotehničara, kemičara i inženjera Mikea Sansoma te njegovih ljudskih zamoraca Marcusa Bronzyja i Stephena Granta.

Podstanarka

Ponedjeljak 3. rujna u 20.30h
Žanr: Komedija/ romansa
Redatelj: Frank Oz
Glumci: Goldie Hawn, Steve Martin, Dana Delany
Naslov originala: Housesitter
Godina: 1992
Zemlja: SAD

film-1

KRATAK SADRŽAJ:

Šarmantna i na trenutke urnebesna farsa sa Steveom Martinom u ulozi naivnog arhitekta koji za svoju dugogodišnju djevojku gradi kuću iz snova u predgrađu. Nakon što ona odbije njegovu bračnu ponudu, u kuću se useljava luckasta konobarica sklona lažima, a pretvarajući se da je njegova supruga uspijeva mu se uvući u obitelj…

Uz dopuštenje: Media Vision (sve fotografije)

Facebook Like Button