Sjajna nova serija „Instinkt“ s glumačkom ekipom koja plijeni

Nova izvanredna serija „Instinkt“ bazirana je na knjizi jednog od najuspješnijih autora današnjice – Jamesa Pattersona.

Radnja serije vrti se oko neobičnog partnerstva između detektivke njujorške policije i ekscentričnog profesora psihologije koji se udružuju kako bi uspjeli riješiti bizarne slučajeve umorstva na ulicama New Yorka.

crime-1

Ulogu genijalnog profesora igra sjajni Alan Cumming, koji je za ulogu seriji „Dobra žena“ bio dva puta nominiran za nagradu Zlatni globus.

INS-epi0102-0996i

Detektivku Lizzie glumica Bojana Novaković („Ja, Tonya“ ), a u gostujućoj ulozi može se vidjeti Whoppi Goldberg, jedna od rijetkih glumica koja je osvojila sve četiri velike nagrade: Oscara, Tonyja, Grammyja i Emmyja.

INS-epi0102-0654i

Prva epizoda bit će premijerno prikazana 12. rujna u 22:00 h na kanalu FOX Crime.

crime-2

KRATAK SADRŽAJ:

Dr. Dylan Reinhart (Alan Cumming) bivši je operativac CIA-e, koji uživa u mirnom i lagodnom životu sveučilišnog profesora psihologije. Uz uspješnu profesorsku karijeru, Dr. Dylan priznati je autor knjiga.

Njegov ugodni život bit će jednom zauvijek prekinut u trenutku kada njujorška policija zatraži njegovu pomoć. Naime, novi serijski ubojica koristi prvu knjigu Dr. Reinharta kao inspiraciju za svoja ubojstva.

INS-leal101i

Ova bizarna situacija natjerat će profesora da zamijeni lagodan život novom pustolovinom unutar njujorške policije. Karizmatični Dr. Reinhart, čije razmišljanje često odlazi u smjeru kršenja pravila i propitivanja autoriteta, morat će naći zajednički jezik s ispravnom i odgovornom detektivkom Lizzie Needham (Bojana Novaković).

crime-4

Zbog nedavne traume detektivka Lizzie odbijala je rad s partnerima, ali profesor Reinhart će joj promijeniti mišljenje. Novi detektivski par istraživat će nerješive slučajeve u kojima će biti neophodna pomoć ekscentričnog profesora.

U glavnim ulogama: Alan Cumming kao Dr.Dylan Reinhart, Bojana Novaković kao Lizzie Needham, Daniel Ings kao Andy, Whoppi Goldberg kao Joan Ross

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)