Dvije fotografkinje i jedna modna priča

Luana Muškić i Stela Mešić, dvije modne fotografkinje u usponu, odlučile su se na nesvakidašnju modnu suradnju. Fotografiranje istog modela kroz dva objektiva, dvije perspektive te dva stila učinilo se po njihovim riječima izazovom, a na kraju i vrlo produktivnim potezom.

Njihova različita fotografska viđenja mode kroz fotografiju prikazana su kako na terenu tako i u post produkciji. Model androgenog izgleda (Golda Pamić) ušla je u ulogu futurističke žene koja odiše samopouzdanjem i energijom. „Bez obzira na isti scenarij naše poimanje estetike i viđenje stvarnosti razlikuje se od pojedinca do pojedinca u čemu u konačnici i leži čar“ – napominje Muškić.

modna-dvije-2 modna-dvije-1

Ovaj modni projekt popratio je i video uradak Matea Jurčića koji je vjerno pratio viziju ove dvije fotografkinje. „Oko sebe smo okupili tim mladih i kreativnih ljudi koji su nam pomogli u ostvarivanju naše vizije te doprinijeli tome da još bolje doživite ovu priču“ – dodaje Mešić. Ovaj vid zanimljive suradnje između modnih fotografa poznat je u svijetu, a rezultate različitih stilova i obrade uvijek je zanimljivo za pogledati.

modna-dvije-4 modna-dvije-3

„Želja nam je da ovakve vrste projekata zažive i u budućnosti te potaknu na suradnju čitav niz neafirmiranih kreativaca koji će umrežavanjam povećati izglede za probitak na profesional modnoj sceni“ – zaključuje Muškić. Pustite neka fotografije govore same za sebe.

Facebook Like Button