Dylan Moran ponovno u Zagrebu

Nakon britanske turneje svjetski stand up komičar Dylan Moran stiže u Zagreb s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE HOOK“.

Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, u nedjelju 28. veljače 2016. u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj s početkom u 20 sati. 
Očekujte vrhunsku komediju kada Dylan Moran i “OFF THE HOOK” stignu u Europu.

MORAN – taj Oscar Wilde komedije – u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu.

Novi show „OFF THE HOOK“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

dylan-moran-by-andy-hollingworth dylan-moran

Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!

Da Vas podsjetimo početkom listopada 2013. Dylan Moran je nastupio u Zagrebu u sklopu turneje „Yeah yeah“. Tom prilikom nastupio je dva dana za redom u maloj dvorani Lisinski, a mjesec dana prije nastupa sve ulaznica su planule!

Ulaznice su u prodaji na linku i na svim prodajnim mjestima u sustavu EVENTIM.

U pripremi je i nastup Dylana Morana u Splitu!

Citati iz medija

“Poboljašavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”
The Telegraph

“Njegova komedija ima egzistencijalnu dimenziju. Zdepasti, kastrirani Dylan u nikotinskoj krizi oličenje je borbe koju svi vodimo u potrazi za značenjem života i povezanosti s drugima oko nas.”
The Guardian

“Visokooktanski rafali irskog majstora mrzovolje… očaravajuće.”
Evening Standard

“Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu, istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”
The Times

Uz dopuštenje: Aquarius Records (sve fotografije)