Ekskluzivni klub Magic

Hrvatska konačno ima ekskluzivni klub po uzoru na brojne svjetske destinacije. Zagrebački Magic nalazi se u sklopu hotela Sheraton. Kultno je to mjesto na kojem se nekad nalazio popularni American bar za koji brojne Zagrepčane i njihove goste vežu lijepe uspomene.

klub-magic-1

Danas je to Magic. Uređen po feng shui metodi, zavodi na prvu. Baršun, visoki sjaj i urbana glazba vode nas na jedno novo putovanje. Prolaskom kroz recepciju na kojoj nas dočekuju nasmiješene domaćice, ulazimo u skladno uređenih 550 m2 prostora koji nam na svakom koraku nudi ugodu i zabavu.

Središnji ovalni bar okružuju prostrani separei koji svojim položajem daju dovoljno intime svakom društvu, a opet odaju dojam zajedništva. Plesni podij smješten je u sredini i garantira dobar visibility cijelog prostora. Privatni VIP prostori nalaze se u nastavku kluba.

klub-magic-2

Usluga ovog novog kluba, koji će zasigurno privući brojne goste i Zagrepčane, jedna je posebna priča. Cijelo osoblje prošlo je dugotrajno školovanje kako bi mogli odgovoriti i biti na raspolaganju najzahtjevnijim gostima iz cijelog svijeta. Svatko od njih govori barem tri svjetska jezika i prošao je vrhunsku edukaciju.

Na središnjem se baru nalazi više od 150 boca pića iz različitih dijelova svijeta, a u ponudi je i najskuplja vodka na svijetu. Cijena od 110.000 kuna garantira vrhunsko uživanje. Naime, proizvedeno je samo 100 primjeraka ove elitne ruske vodke s posebnim sladom i najčišćom vodom sa sibirskih izvora. Tu su i konjak star 130 godina, vrhunski svjetski šampanjci te ostala pića.

klub-magic-3

Poseban prostor u sklopu kluba od 120 m2 rezerviran je za bistro koji će gostima nuditi različita azijska te jela talijanske kuhinje. Oni najzahtjevniji gosti, dizalom će se pak moći uputiti u svijet casina.

Klub Magic osvježenje je na zagrebačkoj klupskoj sceni i zasigurno visoko podiže letvicu na ljestvici gastro ponude te ponude zabave u gradu. I to nekoliko dana uoči Adventa koji će u Zagreb privući stotine tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

klub-magic-4

Uz dopuštenje: B.E.T. (sve fotografije)

Facebook Like Button