Eksluzivni blagdanski trendovi na vašoj trpezi

Božićno vrijeme je vrijeme mira, ljubavi i veselja, ali i zajedništva i obiteljskog okupljanja. Većina obiteljskog druženja odvija se uz blagdanski stol prepun delicija, najčešće tradicionalnih i dobro nam poznatih okusa.

Tako se za stolom u tim danima izmjenjuju riblja jela, meso, purica s mlincima i razna peciva, kruh i pogače koji izvrsno pašu uz namaze, što Argeta exclusive paštete već 10 godina čini upravo idealnim sastojkom svakog svečanog blagdanskog stola.

Često nam lijepi blagdanski trenuci ostaju u sjećanju ponajviše zbog finih mirisa blagdanske trpeze, bliske okusom, ali i jela koja se jednostavno pripremaju, a osvajaju nepca.

Kreker ili fini mirisni kruh postat će prava delicija u kombinaciji s Argetom, a predjelo će biti gotovo za trenutak.
I ove godine uoči blagdana Argeta misli na vas, i uz ekskluzivne proizvode uljepšat će vrlo bitan dio blagdanske bajke svake obitelji, gurmanski užitak za stolom.

argeta na stolu

Argeta Exclusive oduševljava posljednjih deset godina

U tom je razdoblju predstavila jedanaest ekskluzivnih gurmanskih okusa koji su nastali u suradnji s vrhunskim domaćim i inozemnim chefovima.

Argeta Exclusive svoj će jubilej proslaviti posebnim poklonom za ljubitelje vrhunske gastronomije – ograničenim izdanjem dvostrukog pakiranja ranijih omiljenih okusa: riblji specijalitet chefa Nikole Tadijanovića i mesno remek-djelo Janeza Bratovža.

argeta 10 godina

Ove godine Argeta Exclusive također uzima aktivniju ulogu u obrazovanju mladih kuharskih talenata osnivanjem Argeta Exclusive Academy.

Priča o Argeti Exclusive, prestižnoj liniji brenda Argeta, počela je u ljeto 2009. godine s prvom Argeta Exclusive paštetom od divljači, nakon koje je uslijedilo 10 različitih premium okusa u raznim izdanjima, a s ciljem približavanja vrhunske kuhinje svima koji cijene kvalitetu sastojaka, odlično balansirane okuse te se rado prepuštaju gurmanskim užicima.

Argeta će uvijek nuditi najbolje, a uz pomoć ekskluzivnih okusa vrhunske kuhinje svaki kušanje pretvara u nešto posebnim, novim okusima za pamćenje.

Ove godine ćemo ponovnu uživati u već provjerenom okusu brancina s kruškama i medom u Argeti à la Stari Kaštel te u kombinaciji profinjenog okusa jetrene paštete, kandirane naranče i konjaka Argeta Exclusive à la JB.

Argeta Exclusive svoj okrugli jubilej slavi pogleda uprta u budućnost koju kroje mlade nade. A blagdani su pravo vrijeme da proslavi zajedno s svim ljubiteljima dobre hrane i doda dozu čarolije za svaki blagdanski stol.

Facebook Like Button