Ekstrakt shiitaki gljiva: actifcol u kremi za lice i dekolte

Kako bi upotpunila svoju anti-age FACELIFT liniju, proizvođač prirodne kozmetike ULOLA, proizveo je kremu za vrat i dekolte s vrlo učinkovitim i poznatim ekstraktom shiitake gljiva. Krema je namijenjena ženama iznad 35 godina starosti koje žele umanjiti znakove prolaznosti vremena na području vrata i dekoltea.

Dok lice, u pravilu, dobiva zasluženu pažnju i njegu, vrat i dekolte često ostaju zanemareni. Neadekvatna kozmetika koja se nanosi, ili se uopće ne nanosi na taj dio tijela, prekomjerno sunčanje kao i sama činjenica da svaka godina starosti nosi svoje, nakon 40. godine života pokazat će se neugodnom pojavom neelastične, obješene kože vrata i dekoltea s vidljivim borama.

Shiitake gljive – eliksir života

Shiitake gljive su u zemljama daleke Azije od davnina poznate po snažnim ljekovitim svojstvima. Nazivaju ih elikisirom života kao i carskim gljivama. Naime, poznato je kako su ih običavali jesti kineski carevi kako bi živjeli duže i izgledali mlađe, čime se već tada otkriva anti-age učinak shiitake gljiva.

Novija otkrića samo još više idu u prilog shiitake gljivama, a zahvaljujući spajanju bogate istočnjačke tradicije i znanosti, dobivamo iz tih moćnih saveznika zdravlja i ljepote njihov ekstrakt (Lentinus Edodes Extrakt).
U kremi za vrat i dekolte, pored vitamina E, ulja jojobe i marelice te ostalih brojnih kvalitetnih prirodnih sastojaka, našao se svjetski priznat ekstrakt shiitake gljiva pod nazivom ACTIFCOL™.

krema za vrat i dekolte

ACTIFCOL™ smanjuje propadanje kolagena

Upravo zahvaljujući ekstraktu ACTIFCOL™, koji se nalazi u ULOLA kremi za vrat i dekolte, postiže se usporavanje propadanja kolagena i pojačava njegova sinteza.

Kolagen je ključan protein u našem tijelu te čini 75% naše kože. Kao odraz prisustva zdravog kolagena, dobivamo mladu, čvrstu i elastičnu kožu. Proizvodnja kolagena i elastina s godinama se smanjuje. Iako se sinteza kolagena odvija tijekom cijelog našeg života, i cilj joj je zamjena oštećenog kolagena, s godinama ovaj proces traje duže i obnova kolagena je sve slabija. Posljedica svega navedenog su dehidrirana, opuštena i naborana koža.

ACTIFCOL™ ima sposobnost pojačavanja sinteze kolagena kao i poboljšanja kvalitete samog kolagena, istodobno ga štiteći od propadanja. To pridonosi vidljivo pomlađenom tenom i zategnutijoj koži s više elastičnosti te umanjenim borama vrata i dekoltea.

ISTRAŽIVANJE O ACTIFCOLU™

Sastojak ACTIFCOL™, u omjeru od 2%, koliko ga ima i u ULOLA kremi, bio je testiran na ženama u dobi od 41. do 50. godine starosti. Dva puta dnevno ispitanice su mazale kremu na područje vrata i dekoltea i već nakon nekoliko tjedana su bili vidljivi vrlo pozitivni rezultati. Koža ne samo da je djelovala mlađom, s manje bora, već je bila čvršća i imala bolju prirodnu elastičnost.

Krema za vrat i dekolte dio je anti-age Facelift linije

Upravo radi pomlađivanja kože vrata i dekoltea, ULOLA je svim ljubiteljima anti-age Facelift linije, početkom 2018. godine predstavila svoju novu kremu bogate strukture i blagog, ugodnog mirisa, u praktičnom airless pakiranju od 50 ml. Krema za vrat i dekolte ne obećaje rezultate preko noći, ali uz redovito nanošenje ove kreme na očišćenu kožu, oni će svakako biti vidljivi, a koža lica i vrata neće više samo tako lagano otkriti vaše godine.
Neka priroda radi za nas – iskoristimo njezine moćne sastojke u svoju korist!

ULOLA FACELIFT: Krema za vrat i dekolte

> sadrži ekstrakt shiitake gljiva ACTIFCOL™
> sposobnost poboljšanja kvalitete samog kolagena
> pojačava sintezu kolagena i štiti ga od propadanja
> koža postaje zategnutija, obješenost kože i bore su umanji
> 50 ml, airless pakiranje
> ugodan miris i bogata struktura
> lijepo se kombinira s Facelift kremama za dnevnu i noćnu njegu te njegu područja oko očiju
> krema nije testirana na životinjama
> ne sadrži umjetne boje, mirise ni parabene

Tekst omogućio: ULOLA

Facebook Like Button