Etno park Zagreb – turistička gastro destinacija

Etno park Zagreb otvorio je svoja vrata i predstavio jedinstveni spoj povijesti i sadašnjosti, umjetnosti, turističke i gastro – zabavne ponude.

Impresivno zdanje od sada je otvoreno za sve posjetitelje, a nova ponuda sadržaja jedinstvena je u Hrvatskoj. Čarobni spoj svjetlosnih efekata, najmodernijih gastro delicija i organizacije na svjetskoj razini novitet su koji privlači.

etno-park-2

Etno park Zagreb nova je turističko, gastro – zabavna destinacija koja će osim brojne turiste, vjerujem oduševiti sve građane Zagreba i okolice. Etno park i njegova ponuda izvrsna su nadopuna turističkoj ponudi Hrvatske.“ – izjavila je vlasnica Etno Parka Zagreb Nikolina Fiolić Crnjak.

etno-park-1

Impresivno imanje prostire se na čak 40.000 m2 u mjestu Mala Mlaka. Uz izvorni turopoljski čardak prepun unikatnog namještaja različitih povijesnih stilova, ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu idealan za bijeg od gradske vreve te prekrasan voćnjak sa stotinama nasada raznog voća, ovo prekrasno imanje nudi i originalan koncept organizacije različitih događanja.

etno-park-3

U čarobnom svijetu povijesti i prirode svoje mjesto pronašla je moderna staklena instalacija koja Etno parku daje duh sadašnjosti i jednu potpuno novu dimenziju.

Novo mjesto s jedinstvenim gastro – zabavnim konceptom očekuje svoje goste, a uz brojne nezaboravne proslave najljepših životnih trenutaka i posebnih prigoda.

Uz dopuštenje. Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button