Filmski hitovi na televiziji

Highlightse za mjesec siječanj 2019. godine za kanal FOX Movies.

Burleska
burleskaAli (Christina Aguilera) je mala gradska djevojka s velikim glasom koja bježi od nevolja i neizvjesne budućnosti u Los Angeles, kako bi slijedila svoje snove. Slučajno se nađe u klubu The Burlesque Lounge, s veličanstvenom glazbenom revijom koja propada, gdje joj Tess (Cher), vlasnica i glavna zvijezda kluba, ponudi posao da radi kao konobarica koja služi koktele. Mladi talent je oduševljen odvažnim kostimima kluba Burlesque i hrabrim koreografijama i odlučuje i sama jednog dana nastupati ovdje.

Vrlo brzo se sprijateljuje s jednom plesačicom (Julianne Hough), postaje neprijatelj s problematičnom i ljubomornom drugom plesačicom (Kristen Bell) i dobiva naklonost Jacka (Cam Gigandet), koji je konobar i glazbenik u klubu. Pomoću lukavog menadžera (Stanley Tucci) i transseksualnog domaćina (Alan Cumming), Ali napreduje sa šanka na pozornicu. Njezin spektakularan glas obnavlja staru slavu Burlesque Lounge, ali tek nakon što se pojavi karizmatični poduzetnik (Eric Dane) s neodoljivom ponudom.

Spider-man
spidermanProsječni tinejdžer Peter Parker pretvara se u izvanrednog superjunaka nakon što ga slučajno ugrizao radioaktivni pauk. Njegov voljeni ujak je brutalno ubijen tijekom jedne pljačke, a mladi Peter koristi svoje moći kako bi osvetio ujakovu smrt. Smatrajući se „Spider-Manom“ pokušava osloboditi ulice od kriminala, što će ga dovesti u sukob sa zloglasnim super-zlikovcem „Green Goblinom.“

Čudesni Spider-Man
velicanstveni-spidermanČudesni Spider-Man je priča o Peteru Parkeru, srednjoškolcu autsajderu kojeg su roditelji još kao dječaka napustili, da bi ga njegov ujak Ben i ujna May odgojili. Poput većine tinejdžera Peter pokušava saznati tko je i kako je postao osoba koja je danas. Peter se zaljubljuje u svoju simpatiju iz srednje škole, Gwen Stacy, i zajedno se bore s ljubavlju, predanošću i tajnama.

Kad Peter otkriva misterioznu aktovku koja je pripadala njegovom ocu, kreće u traženje odgovora zašto su mu roditelji nestali – put ga dovodi izravno do korporacije Oscorp i laboratorija dr. Curta Connorsa, bivšeg partnera njegovog oca. Kao Spider-Man mora se suočiti s Connorovim alter-egom, Lizardom. Peter će morati donijeti odluke koje će mu promijeniti život i morat će koristiti svoje moći kako bi oblikovao svoju budućnosti i postao superjunak.

S.W.A.T.
swatNadahnuto hit serijom iz 70-ih godina, u seriji S.W.A.T. glume Colin Farrell kao Jim Street, bivši član S.W.A.T. ekipe degradiran nakon kontroverzne odluke koju je donio tijekom jedne pljačke/držanja talaca. Nudi mu se prilika da se otkupi kada mu je dodijeljen zapovjednik ekipe Dan “Hondo” Harrelson (Samuel L. Jackson) kako bi regrutirao i trenirao pet vrhunskih policajaca za novu jedinicu Posebno oružje i taktike (S.W.A.T.). Drugi članovi ekipe su Deacon “Deke” Kaye (James Todd Smith kao LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) i Michael Boxer (Brian Van Holt). Nakon tjedana napornog fizičkog treninga, nova S.W.A.T. ekipa kreće u akciju kada zloglasni narkobos (Olivier Martinez) ponudi 100 milijuna američkih dolara onome tko će ga osloboditi iz policijskog pritvora.

Hudson Hawk
hudson-hawkHudson Hawk (Bruce Willis), najveći provalnik na svijetunakon deset godina izašao je iz zatvora i ne kani se vraćati. Ipak se vraća iz mirovine kada bizarna i bogata obitelj Mayflower (Richard E. Grant i Sandra Bernhard), zaprijeti da će ubiti njegovog najboljeg prijatelja Tommyja (Danny Aiello), osim ako ne pristane ukrasti tri predmeta koje je izradio Leonardo Da Vinci. Hawk nije upoznat s važnošću tih predmeta osim njihovom povijesnom vrijednošću, niti što da misli o lijepoj i misterioznoj Anna Baragli (Andie MacDowell), časnoj sestri koja je tajni agent CIA-e, Vatikanu ili obitelji Mayflower. U konačnici je na Hudsonu Hawku da zaustavi Mayflowere, čuva Tommyja od opasnosti, uživa malo s Annom, a možda i spasi svijet.

Kraljica kokaina
Film se temelji na životnoj priči kraljice narko-kartela Griseldi Blanco, koja je pionir u kokainskoj trgovini u Miamiju. Sa 17 godina Griselda se seli u SAD s krivotvorenom putovnicom i njezinim prvim suprugom. Griselda živi u Queensu sa svoja tri sina i zavoljela je novac koji joj je nudio svijet droge. Ubrzo se zbližava s lokalnim preprodavačima droge. Selidbom u Miami širi se njezino carstvo i vodi do smrti njezinog drugog supruga Alberta, čime dobiva nadimak Crna udovica. Zbog toga što koristila nasilje protiv svoje konkurencije u Miamiju, pokušali su je u nekoliko navrata ubiti. Kako bi zaštitila svog najmlađeg sina, Griselda se seli u Kaliforniju gdje je kasnije uhićena i osuđena na desetljeće zatvora. Slučaj protiv nije prošao, tako da je deportirana u Kolumbiju gdje je 2012. i upucana.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button