Dinamična i duhovita serija “Drugi pokušaj”

Serija “Drugi pokušaj” dinamična je i duhovita detektivska serija tvoraca i izvrših producenata serije “Castle”- Andrewa W. Marlowea.

Serija, koja počinje s prikazivanjem 5. studenoga u 22:00h na kanalu FOX Life također ima i odličnu glumačku postavu koju čine Rachel Bilson, zvijezda serija “O.C.” i “Južnjačko srce”, a čija pojavljivanja pamte i obožavatelji serija “Kako sam upoznao vašu majku” i “Nashville”.

Zatim Eddie Cibrian kojeg mnogi pamte po ulozi Colea Deschanela iz popularne serije “Sunset Beach”, te pojavljivanjima u serijama “Ružna Betty”, “CSI:Miami” i “Ludnica u Clevelandu”, te Aliyah O’Brien iz serija “Motel Bates” i “Plavci novaci”.

drugi-pokusaj-1

Radnja serije “Drugi pokušaj” prati bivšu zvijezdu policijske hit serije Sam (Rachel Bilson) koja je nakon burnog života završila na rehabilitaciji i ostala bez svega: bez posla, bez zaručnika, bez budućnosti…

Jedina karta za povratak joj je uloga privatne istražiteljice. S obzirom da ne može nikako propustiti danu priliku, uspijeva se pridružiti privatnom detektivu Eddiju (Eddie Cibrian) kako bi mogla naučiti tajne zanata i bolje se pripremiti za ulogu.

Eddiju se ne sviđa suradnja s potencijalno razmaženom zvijezdom koja mu može svojim ponašanjem ugroziti posao.

Međutim, duhovita Sam pokazuje ipak talente za ovaj posao, usporedno koristeći vještine koje je naučila dok je glumila policajku.

Sposobnosti bivše zvijezde pokazat će Eddiju kako se ipak radi o korisnoj partnerici, a ne samo površnoj glumici. Intenzivna suradnja na raznim slučajevima uzrokovat će i razvijanje kemije između novih suradnika…

drugi-pokusaj-2

U glavnim ulogama: Rachel Bilson kao Sam Swift, Eddie Cibrian kao Eddie Valetik, Aliyah O’Brien kao Christine Rollins.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button