Fina vina za ugodne trenutke

U vrući ljetnim danima ili za svakodnevnu finu kapljicu uz dobar obrok svakako se preporučuju svježa, pitka vina te su stoga iz razmišljanja o okusima i zahtjevima tržišta na svijetlo dana izašle serije Specijal edition i Klink@ čiju je začetničku ideju pokrenula obitelj Zdjelarević.

Ljetna seznacija” odlična je ljetna akcija u kojoj možete izabrati 6 boca vina Klink@ u paketu 6/1 i to po vašem izboru za odličnu cijenu. Mogu se birati vina sorte CHARDONNAY, SAUVIGNON, MALVAZIJA & ROSE. Do svojih omiljenih vina možete doći odmah, jednostavnim klikom na Obrazac.

Izdvojeno:

> Od 1985. godine obitelj Zdjelarević među prvim je privatnim vinarijama koje su pokrenule revitalizaciju poduzetništva u vinarstvu. S novim zajedničkim idejama, nakon trideset godina u vinarstvu, obitelj Zdjelarević zajedno ide punom snagom naprijed. Davor i Višnja Zdjelarević započeli su svoj impresivni put potaknuvši mnoge na nove ideje, a na putu svog novog identiteta hrvatske vinske scene.

klinka

Moderna Klink@

Klink@ je serija vina koju predstavljaju mlada vina proizvedena po uzoru na moderne svjetske trendove, koja spadaju u kategoriju kvalitetnih vina, a boce se zatvaraju praktičnim navojnim zatvaračem. Ova vina odlikuju se primarno voćnim okusima, svježim aromama i laganih su okusa. Ovisno o ukusu dostupna su kao polusuha i suha a izrađuju se od sorti Malvazija, Sauvignon, Cahrodnney i Rose. Budući se vinska kultura uživanja u vinu sve više širi pa tako i mladi sve više vole okusiti dobru i kvalitetnu kapljicu ovaj stil vina svakako će ih zadovoljiti i svojom tržišnom komunikacijom i vizualnim pristupom. S obzirom pionirski moderni istup na tržištu ovaj projekt proglašen je najuspješnijim u hrvatskom vinarstvu 2009. godine.

special-edition

Special Edition izdanje

U bocama ispod čije se etikete kriju ukusna vina s nižim postotkom alkohola te više voćnih i elegantnih okusa osvježavajuća su vina pogodna tijekom cijele godine uz određena jela, ali ponajviše u vrućim ljetnim danima. Sve zahtjevnije tržište uvjetuju danas i različite kreacije u vinima te je stoga serija Specija Edition zastupljena u segmentu ugostiteljstva nezahtjevne visoke gastronomije i velike potrošnje. Special Edition ukusna su pitka, svježa vina dobivena iz sorti Graševina, Malvazija, Žlahtina i Cabernet Sauvignon. U skladu s najnovijim svjetskim trendovima ove vinske boce zatvaraju se navojnim zatvaračima što vinu osigurava sigurno očuvanje svježine i primarne sortne arome, a također i praktičnost pri ponovnom zatvaranju već otvorene boce.

Facebook Like Button