Francuska elegancija u planinama: hotel Les Neigesom Barrière

Ovaj hotel već više od jednog stoljeća ogleda francusku eleganciju i stil života a svojom diskrecijom i delikatnim luksuzom stvorio je vjerne posjetitelje.

Iako je osnovana 1912. godine od strane François Andréa grupacija Barrière je tijekom vremena postala vodeća među francuskim kasinima, ali je prvenstveno mjerilo u luksuznoj hotelskoj industriji.

U svoje vrhunske hotele utkali su francuske simbole prestiža, profinjenosti i elegancije, a izvrsnost usluge uvijek je na prvom mjestu. S hotelom Les Neigesom Barrière, grupa je prvi puta zakoračila u planine.

les-neigesom-barriere-3

Izvrsno iskustvu u samom srcu snijegom pokrivenih vrhova

Snijegom pokriveni vrhovi i prekrasni panoramski pogledi zovu posjetitelje da se udalje od svog svakodnevnog života u raskošnoj idili.

Ugniježđen između neba i zemlje Courchevel je još od 1850. iznimno odmaralište, bajkovito naselje gdje se luksuz i tradicija isprepleću na užitak gostiju. U samo srcu Les Trois Vallées, najvećeg skijališta na svijetu, na raspolaganju se nalazi preko 600 kilometara skijaških staza.
Luksuzne kolibe smještene su uz hotele a ovu izuzetnu destinaciju krasi opušteni život i umjetnost življenja.

les-neigesom-barriere-1

Hotel Barrière Les Neiges sa svoje 42 sobe, velik broj apartmana i penthousea nalazi se na izvanrednoj lokaciji u podnožju legendarne Bellecôte staze, samo nekoliko koraka od samog centra Courchevela i njegovih luksuznih butika i dućana.
Gosti mogu uživati u raznim aktivnostima koje su posebno prilagođene svakom gostu a sve to s čarobnim Mont Blancom u pozadinu.

Odmah iza ulaznih vrata hotela Les Neiges otkriva se njegova elegancija ali i opušten tradicionalan planinski stil s modernim elementima interijera. U kaminu pucketa vatra, drveni pod i stupovi blistaju u srebrnim nijansama. Duh grupacije Barrière stvarno je prepoznatljiv u svakom koraku.

les-neigesom-barriere-2

Profinjen stil i dekor u prostoru inspiriran planinskim motivom provlači se kroz sve sobe i apartmane, ali i hodnici sa svojim tkaninama i materijalim podsjećaju na skijaške staze.
Najveće ushićenje svakog gosta izaziva pogled s balkona na savršen zalazak sunca.

Boravak u Les Neigesu savršena je prilika za opuštanje i uživanje u najugodnijem prirodnom okruženju, uz obitelj ili prijatelje.

Fotografije preuzete sa stranice Hôtel Barrière Les Neiges Courchevel

Facebook Like Button