Frankopan

Centar kvalitetne usluge nadahnut bogatim opusom Ivane Brlić Mažuranić.
Hotel Frankopan  s četiri zvjezdice smješten je u centru Ogulina pored Frankopanskog kaštela iz 16. stoljeća. Raspolaže s 14 dvokrevetnih soba (double i twin), dvije jednokrevetne sobe, četiri hotelska apartmana te devet soba (osam dvokrevetnih i jedna jednokrevetna)  u depadansi hotela. Svi prostori su klimatizirani, a sobe i apartmani opremljeni su televizorom, telefonom, internetskim priključkom, sefovima i mini barovima. Sobe nose naziv likova iz bajki Ivane Brlić – Mažuranić, velikanke hrvatske književnosti rođene  u Ogulinu i poznate po bajkama čiji su likovi svjetske poznati – Regoč, Kosjenka, Valigora, Ljutiša, Hlapić, Stribor.

Osim noćenja hotel nudi i ugostiteljsku gastro ponudu s domaćim i lovačkim specijalitetima, degustaciju vina u podrumima iz 1800-te godine te sportsko rekreacijski  i kongresni turizam. Na raspolaganju vam je konferencijska dvorana s 40 sjedećih mjesta te uređena ljetna dvorišna terasa u autentičnom ambijentu 19. stoljeća koja pruža mogućnost održavanja jedinstvenih priredbi.  Hotelski restoran je prigodan za održavanje različitih organiziranih domjenaka, poslovnih ručkova i večera  te drugih organiziranih svečanosti.

U hotelskoj ponudi je i najam flip chartova, platna, projektora i druge potrebne opreme. Kao gost hotela možete zatražiti poslugu u sobu, uslugu pranja i glačanja odjeće, promijeniti valutu u mjenjačnici, kupiti suvenire dragim osobama u suvenirnici, iznajmiti bicikl ili smjestiti svoje vozilo na parkingu s video nadzorom. Opustiti se možete u saunama i sobama za masažu. Ako želite u razgledavanje grada nemojte zaboraviti vidjeti, barem izvana, rodnu kuću Ivane Brlić Mažuronić u kojoj se danas nalazi zgrada Uprave šuma.

Cijena noćenja  s doručkom varira ovisno o periodu u kojem dolazite, te tipu sobe u koji preferirate. Dvokrevetnu sobu, primjerice, platit ćete od 325 do 375 kuna po danu i osobi, dok se boravak u apartmanima naplaćuje od 1000 do 1500 kuna.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL:  Frankopan
LOKACIJA: Ogulin (Ivana Gorana Kovačića 1)
KONTAKT: Tel. +385/(0)47/525-509, mail: hotel-frankopan@hotel-frankopan.hr
KAKO DOĆI:
automobilom ( autoput Zagreb- Rijeka), vlakom ( polasci iz Zagreba, Splita, Rijeke)

Facebook Like Button