Furla mirisi ultimativni su luksuz koji želite

Ultimativni luksuz Furla originalna je luksuzna marka koja je definirala kategoriju prije više od 90 godina, a od ove 2020. ulazi na scenu i sa ženskim mirisima.
Od 1927. godine marka je posvećena stvaranju luksuznog asesora koji je dostupan širokoj publici potrošača.

Kao jedina talijanska marka u svojoj kategoriji, Furla se zalaže za kvalitetu, kreativnost i optimističnu, ali samouvjerenu osobnost.

Talijanski stil života Furla proizvodi torbe, cipele i malu kožnu galanteriju i za žene i za muškarce. Nove licence za tekstil, naočale, satove i nedavno najava za licencu za prvi parfem marke Furla produžuju vrhunsku kvalitetu branda te izradu i suvremeni
estetski dizajn sa svrhom da stvore „lifestyle” modne dodatke koji dijele svoj talijanski stav sa svijetom.

zenski novi mirisi parfemi

Furla poziva sve da je istraže i izraze svoju osobnost

Furlini lijepi, visokokvalitetni modni dodaci ističu se jedinstvenim talijanskim odnosom prema životu. Dizajnirani su s
jednostavnom svrhom da izmame osmijeh na lice kupca.

Furla je jedina svjetska marka u svojoj kategoriji s talijanskim nasljeđem. Osnovan 1927. od strane Alda Furlanetta u Bologni, Furla gleda u budućnost utemeljena na svojoj umjetničkoj prošlosti, sofisticirane elegancije i razigrane originalnosti.
Brand koji nikada ne zaboravlja talijansku senzibilnost i izdašnu i kreativnu DNA.

FURLA PIŠE NOVU STRANICU SVOJE POVIJESTI…

Furla lansira prvu mirisnu kolekciju koja sadrži 5 mirisa

miris  FURLA MAGNIFICA

MIRIS MAGNIFICA
Ovaj miris prirodno govori o intenzivnoj, šarmantnoj zavodljivoj i elegantnoj ženstvenosti.
Razigrani pljusak mandarine, plave lavande i sočne breskve senzulano se povezuje s dragocjenim laticama jasmina i đurđicama. Sva senzualnost suhog jantara, vanilije i orhideje omotana dugotrajnošću sandalovine i treperavim mošusom.

miris FURLA ROMANTICA

ROMANTICA
Sofisticirana ženstvenost pršti iz profinjenosti božura dok moderna i živahna nota dolazi od crnog ribiza i lista Davane. Baršunasti dodir očaravajuće vanilije koja se veže s kremastom sandalovinom i odvažnim pačulijem u neočekivanom zagrljaju. Radosna kreacija zamišljena da se nosi poput najelegantnijeg modnog dodatka.

miris FURLA IRRESTISTIBILE

IRRESISTIBILE
Eterična ljepota ovog mirisa vrti se oko mirisnog buketa, gdje se čista bijela kamelija stapa sa zavodljivom tuberozom. Fascinantna kompozicija vodenih nota đurđice i razigranog cvijeta naranče. Osjetljiva i kompleksna, nematerijalna i opojna za suvremenu ženu.

miris FURLA PREZIOSA

PREZIOSA
Šareno srce profinjenog senzualnog cvijeća, ruža i mirisni geranium je ono što čini ovaj miris jedinstvenim. Šafran i ružičasti papar plijene pažnju i sublimiraju cvjetnu jezgru u izvanredan trag. Na dnu, duet vanilije i antilopa daruju kompoziciju vječne elegancije. Miris koji govori jezikom luksuzne gracioznosti.

miris FURLA FAVOLOSA

FAVOLOSA
Miris koji privlači pozornost svojim modernim top notama grejpa i zelene mandarine koje vode do taktilnog srca zavodljivog cvijeća gdje se profinjenost magnolije stapa s otmjenošću božura.
Zagrljaj bijelog mošusa i orcanoxa obavija miris nezaboravnim tragom. Za ženu koja živi, prepuna šarma i radosti.

Furla mirise možete pronaći u Martimex i Muller parfumerijama.

Facebook Like Button