Giorgio Armani

Koliko vjerujete u savršenstva u bočici? Dopustite da Vam otvorimo oči.
Dva nova mirisa: EPH & EDN od neponovljivog Giorgio Armanija.
Tri neodoljiva muškarca za naše oči, naš njuh i našu strast, osvijestiti će nas i pokazati koliko su savršena dva nova mirisa od jedinstvenog Giorgio Armanija.

„Eau de Nuit odražava suštinsku eleganciju, podsjećajući na magični trenutak u kojem se sumrak stapa s noći.” Giorgio Armani

Novi klasik Giorgia Armanija. Prije svega – pomislite na crnu boju. Noć. Muževnost. S Eau de Nuit, najnovijim muškim mirisom Giorgia Armanija, raskošni val svježine i svjetlosti Eau pour Homme savršeno se stapa s bogatom i opijajućom senzualnošću začina, citrusa, cedrovine i irisa.

U bočici koja uvelike podsjeća na svojeg brata blizanca, ali u elegantnoj verziji u crnom staklu, Eau de Nuit započinje novu eru u povijesti Armanijevih parfema: komplementarna igra svjetlosti i sjene, posvećena muškarcima koji teže eleganciji danju i noću.

Kao novi odraz Armanijeva duha, Eau de Nuit utjelovljuje sve temeljne komponente: jednostavnost dizajna, tečnost obrisa, jedinstvenu jednadžbu elegancije i nonšalantnosti. Eau de Nuit je putovanje u milansku noć, prijelaz između sumraka i zore. On predstavlja put kroz sadašnjost i prošlost, u gradu koji je poslužio kao kulisa za najveća djela kinematografije.

Ima mnogo lica, a ipak je jedinstven; donosi stvarnu, a opet magičnu viziju. Eau de Nuit razotkriva brojne aspekte i utjelovljuje senzualnost.

Francesco Carrozzini EDN ad_BD

„S Eau pour Homme želio sam utkati mirisni potpis u svoje viđenje muževne elegancije: snagu, staloženost i vedrinu.” Giorgio Armani

1984. godina – nastanak mirisa. Kreiranje mirisa uvijek je misterij. Osmišljen tijekom putovanja, u svojim notama stapa svjetlost krajolika, miris cvijeća ili voća: miris može zaustaviti vrijeme.

Za modnog dizajnera, miris predstavlja dodatni izazov: baš kao i s kolekcijama, on mora preduhitriti trendove. Kao što odjevni predmet postaje simbol Maisona, miris odražava stalnost stila i postaje zaštitni znak. Upravo je to slučaj s Eau pour Homme, prvim parfemom Giorgia Armanija za muškarce, kreiranim 1984. godine.

Bočica zaobljenih linija u predjelu ‘ramena’ i muževne strukture predstavlja vizualno utjelovljenje onog što sadrži. U srcu parfema leži bezvremenski miris klasičnog talijanskog stila, u koji je Giorgio Armani utkao dašak nonšalantnosti i spontane svježine, te tople i staložene muževnosti. Formula je toliko savršena da pridobiva poklonike već puna tri desetljeća.

Eau pour Homme je mirisna alegorija, putovanje kroz prostor i vrijeme tijekom kojeg se čarolija i tajne talijanske elegancije pretočavaju u parfem. Ovaj je miris prvenstveno simbol Italije. Buđenje uspomena, niz aluzija, inspiracija i utisaka koji oslikavaju mirisni portret svega što Giorgio Armani voli.

Charlie Siem EDN ad_BD

Fotografije: uz dopuštenje Luxury Division L’Oreal Adria

Facebook Like Button