Glazba za vjenčanje od matičara i crkve do najbolje zabave za mladence i goste

Odabir glazbe za vjenčanje svakako je jedan od najbitnijih trenutaka u planiranju vjenčanja. Glazba ili kako još kažemo muzika za obred i proslavu vjenčanja zaista se mijenja ovisno o protokolu samog vjenčanja.

Glazba je ona koja prati svaki moment vjenčanja od pjesme i skladbe za prvi ples i otvorenje proslave, skladbe koja prati sam obred vjenčavanja mladenaca, crkvene glazbe ili one kod matičara.

Kako bi vam olakšali izbor nudimo vam prvoklasne usluge DJ4U za vašu svečanost vjenčanja, jer je to trenutak u životu koji se pamti i izuzetno je važan paru koji je odlučio provesti život zajedno.

Pitate li se koja je glazba najbolja svakako morate proći i dogovoriti nekoliko stavki. Od toga što želite da vam bude pozadinska glazba kod matičara ili na crkvenom vjenčanju do toga kakav vam je profil gostiju.
Naravno svaki kvalitetan DJ smatra dobrom glazbom upravo onu koja vama najviše odgovara i uz koju kao par smatrate da ćete se najbolje zabaviti i naplesati s vašim uzvanicima.

DJ4U ima veliko iskustvom i zaista uvijek pružamo vrhunsku uslugu uz, vjerujte dobru financijsku strukturu i ponudu. Dobra zabava zasigurno neće izostati jer se prilagođavamo svakom prostoru ukojem se odvija vjenčanje, bilo otvorenom bilo zatvorenom uz široku listu velikog izbora stilova muzike, izvođača, pjesama i skladbi.

glazba za vjencANJE NA TVORENOM

Što morate znati kada dogovarate glazbu za vjenčanje?

Pogledajte vodič u kojem vam nudimo odabir glazbe i sjanu zabavu po sistemu „ključ u ruke“
 Osobni nastup, bez zamjene – uvijek!
 Individualan pristup: glazba i ugođaj kakve Vi želite
 Vođenje protokola
 Pomoć ili savjetovanje prilikom organizacije
 Vlastiti razglas
 Vlastitu rasvjetu za plesni podij
 Dekorativnu rasvjetu cijelog prostora
 Scenske efekte, niski dim i fontane – hladne prskalice, zvjezdano nebo
 Karaoke sustav
 Vlastitu video projekciju
 Zajamčenu zabavu
 ZAMP licencu
 R1 račun
 Pristupačne cijene

Sve je to moguće uz kvalitetnog DJ-a- jer DJ4U sa sobom donosi na tisuće pjesama u originalnoj ili remiks verziji te surađuje sa zabavljačima, plesačima, voditeljima i ostalim sudionicima proslave i programa na vjenčanju. Bez obzira na to je li događanje veliko ili malo, svatko si može priuštiti DJ-a kao glavnu ili popratnu zabavu.

Nije na odmet znati i to da su cijene po satu najma puno niže nego za druge vrste glazbenika.

GLAZBA MUZIKA ZA VJENCANJE

DJ4U pušta sve glazbene pravce i ispunjava svaku glazbenu želju. Naše dugogodišnje iskustvo i neograničene fonoteke jamče odličnu zabavu.

Puštamo raznorodnu glazbu, od ’50-tih do suvremenih hitova:
 mirnija i tiša glazba, za ugođaj: New Age, acid jazz, chill out, ambijentalni tonovi, instrumentali, balade te domaći i strani evergrini
 lagana pjevna glazba domaćih i stranih hitova
 plesni ritmovi uz koje mogu zaplesati i stariji i mlađi: Studio54, rock, rock’n'roll, soul, swing, funk i funky, house, dance, Latino, R’n'B, pop, Novi val…
 „za dušu“: sevdalinke, starogradski hitovi, romska glazba, tamburaši, klape i drugi narodni hitovi s naših prostora
 Kod nas također možete i vi predložiti play-listu ili donijeti svoj USB s glazbom koju želite da se puša

Sve je stvar dobrog dogovora i vašeg izbora u kojem slijedimo vaše želje. Mi smo tu da vas na bazi dugogodišnjeg rada i iskustva na vjenčanjima savjetujemo, ali naravno vi ste uvijek ti koji odlučuju što želite na svom vjenčanju.

Više informacija za odabir naše tvrtke DJ4U oko izbora glazbe za vjenčanje saznajte OVDJE

Facebook Like Button