Glazbeni spektakl “Rock opera” pobudio veliki interes

Traži se karta više! Najavljeni simfo-rock spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu rasprodan je već mjesec dana prije izvedbe, a ulaznice su još dostupne za izvedbe u Rijeci (27. listopada) i Varaždinu (28. listopada).

rock-opera-1

Najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ‘Rock Opera’, organiziran u zajedničkoj suradnji međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora, nakon rasprodanih koncerata diljem regije, jednaki interes pobudio je i u Hrvatskoj.

rock-opera-2

Čak mjesec dana prije izvedbe u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koncert je već rasprodan, a sve manje ulaznica dostupno je i za nastupe u Dvorani mladosti u Rijeci, 27. listopada te Areni Varaždin, 28. listopada.

rock-opera-3

Upravo u ovim gradovima, publika će imati prilike uživati u najvećim rock’n'roll hitovima, koji će zaživjeti u potpuno drugačijem ruhu simfonije. Naime, čak 50 izvođača na pozornici izvesti će glazbu bandova poput Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, The Doors, AC/DC, Pink Floyd, Toto, The Rolling Stones, The Beatles, Tine Turner, Prince-a i drugih svjetskih imena, točnije čak 22 glazbena hita izvođača i grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svjetske i domaće glazbene scene 20. stoljeća.

rock-opera-4

Neobičan spoj klasičnog rocka, jazz-a i opere doveo je do toga da ‘Rock Opera’ već nekoliko godina spaja, ne samo glazbene žanrove, već i različitu publiku. Dirigent i autor glazbenih aranžmana, Fedor Vrtačnik, međunarodni simfonijski orkestar, big band, zbor, solisti i rock band obećavaju, tijekom 120 minuta, povratak u vremena kada se odrastalo uz ‘dobri stari rock’.

rock-opera-5

Preostale ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni program u Rijeci i Varaždinu mogu se nabaviti putem sustava Eventim.

rock-opera-6

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button