Hauser i Novak Đoković priredili show na beogradskoj pozornici

Svjetski poznati violončelist danas će stati pred domaću publiku u rasprodanoj Areni Zagreb.

hauser-koncert-1

Za HAUSEROV koncert u Beogradu tražila se ulaznica više, a njegovom spektakularnom showu, u Štark Areni, prisustvovali su Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Sergej Ćetković, Katarina Radivojević i mnogi drugi. HAUSEROVA solo turneja u punom je jeku, a nakon velikih europskih gradova i rasprodanih koncerata, konačno su na red došle beogradska i zagrebačka publika. Sinoćnjim koncertom rasplesao je Beograd i sve posjetitelje proveo kroz cijeli spektar emocija, a renomirani violončelist HAUSER, večeras dolazi i pred zagrebačku publiku.

hauser-koncert-2

„Pred domaćom publikom se uvijek osjećam najuzbuđenije. Kada se svima mogu obratiti na svom jeziku, pozdraviti sve posjetitelje i zahvaliti im se, to je ipak nešto posebno, atmosfera je jednostavno drugačija.“ – rekao je HAUSER.

hauser-koncert-3

Sinoć je, u sklopu svoje turneje „Rebel with a Cello“, nastupio u beogradskoj Štark Areni te svima priredio pravi spektakl. Večeras će jedinstveni show, za koji su ulaznice u potpunosti rasprodane, biti i u Areni Zagreb.

hauser-koncert-4

U muzičkim bravurama poznatog violončelista uživat će svi oni koji su uspjeli doći do ulaznice, a HAUSER obećava audio-vizualni spektakl svjetskih razmjera.

hauser-koncert-5

Svojim violončelom publiku će povesti na raznoliko glazbeno putovanje: od klasične i filmske glazbe do rocka i latino ritmova, a energičan nastup po kojem je HAUSER poznat sigurno neće zaobići ni zagrebačku Arenu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button