Hosteli Singapura

Tri šarmantna hostela u Kineskoj četvrti,  u prekrasnom Singapuru. Želite li ići u Singapuru i niste pri novcima za skupocjene hotele? Ne brinite, postoji mnogo opcija smještaja koji se mogu uzeti u obzir, samo trebate potražiti. U potrazi za hostelom, pokušajte hodati u smjeru Kineske četvrti (Chinatown), gdje je cijena pristupačna, a mjesto je prilično zgodno za Orchard Road i Marina Bay zone.

1. Adler Hostel vlasnici, mladi poduzetnici, Adler Poh, smjestili su hostel na South Bridge Road-u i poznati je po svojoj temi “luksuznog hostela”. Nijansiranim kolonijalnim aurama spajaju tradicionalno i moderno. Zavjese pokrivaju krevet, ormare i toalete. WiFi je podržan u cijelom objektu, te će Vaš posjet time učiniti još više ugodnijim.

2. Istay.inn Smjestio se na južnom dijelu Bridge Road. Funky hostel sa šarenim interijerom. Hotelski zidovi su puni slika s grafitima, umjetnicima radnog Hong Kong. Čista i mirna nijansa bijele boje kreveta, Vaš boravak i san će učiniti što udobnijim. Doručak i WiFi je dostupan u cjelokupnom objektu, a cijena se kreće od 32 do 40 Singapurskih dolara.

3. Pillow and Toast Heritage Smješten u Upper Cross Street. Jedinstvenost hotela čini opušteno predvorje u kojem je smještena karta Singapura, koja je napravljena od kartona. Ova karta omogućuje gostima da dođu do određenih zanimljivih znamenitosti iz svog hotela. Cijene započinje s 33 Singapurska dolara a penje se ponekad do vrtoglavih cijena.

Adler Hostel 259 S Bridge Rd, Singapore 058808 Telefon:+65 6226 0173

Istay.inn 211A – 217A South Bridge Road, Chinatown, 058764 Singapore

Pillow and Toast Heritage 40 Mosque St, Singapore 059518

Tekst: Azra Terzić Fotografije: Foter

Facebook Like Button