Hotel Beijing

Elegancija, stil i luksuz u jednom – Hotel Beijing u Pekingu.

Hotel Beijing s pet zvjezdica, smješten na spoju Wangfujing ulice i Changan avenije, jedan je od najpoznatijih i naj elegantnijih hotela koje možete pronaći u Pekingu. Susjed jednom od glavnih shoping područja u Pekingu, a ujedno i samo nekoliko koraka udaljen od veličanstvenosti Zabranjenog grada, Trg Tiananmena, Velike dvorane naroda, narodnog kazališta Grand i drugih kulturnih i povijesnih znamenitosti.

U Beijing Hotelu se nalazi više od 700 soba i apartmana, restorani azijske i zapadne kuhinje, sale za sastanke i konferencijske priredbe, kao i opsežna rekreacija i spa sadržaji. Ostale usluge obuhvaćaju poslovni centar, poštu, mjenjačnicu/ bankomat, usluge konsijerža, zrakoplovnu rezervaciju, trgovine, limuzine, parkirališta, kozmetičke salone, krojači kineskog stila, pranje rublja i kemijsko čišćenje.

Sastanci i konferencijske priredbe uključuju prostor na gornjem katu, te nude panoramski pogled na grad i Veliku dvoranu za do 1000 osoba, sa 8-kanalnim simultanim programom i programirano svjetlo za dvoranu.

Od svog otvaranja 1900. godine, Hotel Beijing je bio domaćin brojnih političkih i korporativnih događaja i pozdravljao je čelnike država, industrijske vođe, akademike i putnike iz svih sfera života. Najbolju uslugu uvijek pruža kao član Five Star Diamond Award Hotel; imenovan je za Olimpijski obiteljski hotel 2008. godine za vrijeme Olimpijskih igara.

Korisne informacije

HOTEL: Hotel Beijing
LOKACIJA: NO.33 East Changan Avenue Beijing China
KONTAKT: tel.: (86-10)65137766
Fax:(86-10)65137307
E-mail:business@chinabeijinghotel.com.cn

Slike: Shutterstock
Tekst : Azra Terzić