Hotel Transilvanija 2

S 47,5 milijuna dolara zarade u prva tri dana prikazivanja „Hotel Transilvanija 2“ srušio rekord svog prethodnika!

Imamo novog rekordera! Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ ovog je vikenda započeo s kino distribucijom diljem SAD-a i u prva tri dana prikazivanja zaradio impresivnih 47,5 milijuna dolara čime je oborio rekord najboljeg kino otvaranja bilo kojeg filma u rujnu u američkim kinima! Svakako je zanimljiva činjenica da je do sada taj rekord držao prvi nastavak „Hotela Transilvanija“ koji je prije točno 3 godine u prva tri dana zaradio 42,5 milijuna dolara i postao film s najboljim kino otvaranjem bilo kojeg animiranog filma iz studija Sony Pictures Animation. Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ u domaća kina u sinkroniziranoj, ali i originalnoj verziji stiže 22. listopada (pretpremijerno će se prikazivati 17. i 18. listopada), a do tada možete uživati u kino najavi koju vam ovim putem donosimo.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Dakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Hotel Transilvanija

Kao i svi animirani hitovi do sada i „Hotel Transilvaniju 2“ u domaćim ćemo kinima moći vidjeti u sinkroniziranoj verziji. Neki od glumaca koji su posudili svoje glasove našim omiljenim likovima su Dražen Čuček, Ana Begić, Iva Šulentić, Mila Elegović, Filip Šovagović, Đani Stipaničev, Marija Škaričić, Jan Kerekeš, Pjer Meničanin i mnogi drugi. Film je režirao Genndy Tartakovsky koji je potpisao i prvi nastavak. Osim u sinkroniziranoj naša će publika „Hotel Transilvaniju 2“ moći u kinima pogledati i u originalnoj engleskoj verziji.

Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ u domaća kina stiže 22. listopada!

Kino najava (sinkronizirana):

Uz dopuštenje: Continental (sve fotografije)