Humanitarnim koncertom grupe Cambi, Zaklada Nora Šitum obilježava 10 godina rada

Glazbena večer ispunjena emocijama održat će se 30. rujna u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh.

zaklada-nora-situm-01

Mjesec rujan posvećen je podizanju svijesti o malignim bolestima djece i tim povodom, ali i povodom obilježavanja 10 godina rada Zaklade Nora Šitum, 30. rujna, s početkom u 20 sati, u Gradskom satiričkom kazalištu Kerempuh organizira se humanitarni koncert grupe Cambi.

zaklada-nora-situm-05

Uzbudljiva noć ispunjena glazbom i emocijama obasjat će Kerempuh, u kojemu će sastav Cambi održati nezaboravan koncert za sve zaljubljenike u dalmatinski prizvuk. Jedinstveno glazbeno iskustvo za sve prisutne, prepoznatljivi vokali izvođača i harmonični aranžmani oduševit će i povezati publiku.

zaklada-nora-situm-02

Deset godina rada Zaklade označava deset godina nade, ljubavi i borbe za mlade živote koji su suočeni s izazovima malignih bolesti. Ovaj humanitarni koncert je prilika da se zahvali svim volonterima, sponzorima i obiteljima koji podržavaju hvalevrijedan rad iste. Nevjerojatna večer glazbe i solidarnosti ostavit će duboki pečat u srcima svih prisutnih, podsjećajući na snagu glazbe i humanosti.

zaklada-nora-situm-03

Zaklada Nora Šitum neprofitna je organizacija koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Pruža financijsku pomoć neophodnu za pokrivanje troškova smještaja i života obitelji tijekom liječenja djece izvan mjesta stanovanja, psihološku pomoć te se bavi organizacijom brojnih javnozdravstvenih manifestacija u koje su uključena djeca koja su se liječila od malignih bolesti, a kojima je potrebna socijalizacija nakon dugotrajne bolničke izolacije koje liječenje iziskuje.

zaklada-nora-situm-04

Ulaznice se mogu kupiti na službenoj web stranici kazališta Kerempuh https://kazalistekerempuh.hr/predstave/koncert-grupa-cambi/ ili na blagajni kazališta, od utorka do subote, od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice je 15 eura, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć oboljeloj djeci kojoj Zaklada Nora Šitum kontinuirano pomaže.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button