Humoristična krimi-serija „Smrt u raju“

„Smrt u raju“ humoristična je krimi-serija, koja prati avanture policijskih djelatnika na fikcionalnom otoku Sainte-Marie.

Britanskom detektivu Richardu dodijeljeno je da istraži ubojstvo na otoku Sainte-Marie na Karibima. Nakon što je uspješno riješio slučaj, ostao je na otoku kako bi pomogao tamošnjoj policiji u istraživanju novih slučajeva. U trećoj sezoni serije, londonski detektiv Goodman (Kris Marshall) dolazi na otok. Novi detektiv dosta je nespretan, a ima dosta zahtjevan zadatak-da istraži smrt svog prethodnika. Nakon uspješno riješenog slučaja Goodman ipak ostaje na duže vrijeme raditi na otoku.

smrt-u-raju

Pred kraj šeste sezone, detektiv Goodman će zbog ljubavi otići u Britaniju i zamijenit će ga inspektor Jack Mooney (Ardal O’Henlon). U osmoj sezoni ove britanske uspješnice, koja počinje s prikazivanjem 15. travnja u 22:00h na kanalu FOX Crime, dolaze nove detektivske snage i to poručnica Ruby Patterson (Shyko Amos) i Madeleine Dumas (Aude Legastelois). Ovaj tim imat će zahtjevan zadatak rješavanja misterioznih ubojstava na ovom rajskom otoku.

U glavnim ulogama: Ardal O’Henlon kao Jack Mooney, Shyko Amos kao Ruby Patterson, Aude Legastelois kao Madeleine Dumas

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button