Krimi serija Tijelo je dokaz

Kriminalističko medicinska dramska serija Tijelo je dokaz (Body of Proof) s Danom Delany u ulozi doktorice Megan Hunt stiže na Pickbox. Sve tri sezone stižu 1. travnja, što je super stvar za one koji vole gledati više epizoda u jednoj večeri.

MISTERIJ I SUPER LIKOVI

Priča o inteligentnoj doktorici Megan Hunt (Dana Delany) koja nakon automobilske nesreće ne može nastaviti karijeru u neurokirurgiji već postaje medicinska istražiteljica, gledatelje osvaja već s prvom epizodom. Hunt je temperamentna ali i empatična radoholičarka s kojom je pravi užitak riješavati zločine. Misteriji, forenzika, kriminalistika i zanimljivi slučajevi iz epizode u epizodu čine zanimljivu priču uokvirenu super likovima.

tijelo-je-dokaz-2

Uz Megan, tu je doktorica Kate Murphy koju glumi izvrsna Jeri Ryan, a poznajemo je još otkad je glumila Sedmu od devet u popularnoj SF seriji Zvjezdane staze (Star Trek). Najmlađi član ekipe u uredu medicinskog istražitelja je entuzijastični Ethan Gross, koji je glumio i u političkoj drami Državna tajnica (Madam Secretary).

tijelo-je-dokaz-1

Za ljubitelje krimića, Tijelo je dokaz mogla bi biti prava poslastica. Naime, za vrijeme snimanja serije, na setu su bili prisutni tehnički savjetnici čiji je zadatak bio osigurati da su svi medicinski procesi kao i znanstvena terminologija točni, istaknula je glumica Jeri Ryan, Pazilo se na svaki detalj kako bi znanstvene metode korištene u seriji bile ispravne i realistične.

Družite se doktoricom Megan Hunt na Pickboxu u krimi seriji Tijelo je dokaz od 1. travnja i rješavajte misterije iz epizode u epizodu!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button