Idôl je miris koji je idol mnogim ženama

Imamo čast predstaviti vam još jednu u nizu nagrada iz Lancôme obitelji. Fragrance Foundation dodijelio je nagradu najboljeg ženskog mirisa, Fragrance of the Year – Women’s Prestige, Francuske i SAD-a 2020.godine – Idôlu.

nagrada za miris idole u 2020

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio Idôle, miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha.

Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa. Upravo iz tog razloga, popeo se na tron najboljeg ženskog mirisa 2020.godine u prestižnoj kategoriji.

miris parfem idole dobio nagradu u 2020

Kao najtanja bočica na svijetu, nevjerojatno je lagana i prigodna za svaku priliku, stvorena je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena.
Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle – najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

najtanja bocica na svijetu zenski miris 2020

MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI UZ KOJI ĆETE POKORITI SVIJET

Zašto miris Idôle?

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.

Miris Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti

U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

nagrada 2020 za miris idole

Lancôme, koji i sam promiče priču o uspjehu, ponosno stoji iza ovih nagrada.

Facebook Like Button