Imamo pobjednicu: predivnu miss Zagreba Nika Mikulek

Izbor Miss Zagreba je već dugi niz godina dio obitelji Miss Hrvatske našeg prvog nacionalnog izbora ljepote. Kako je svoj izbor i pobjedu doživjela ovogodišnja miss ljepote Zagreba saznali smo kroz ovaj intervju.

nika-mikulek-1

W: Koliko imate godina i da li je ovo ostvarenje vaših snova?
Imam 19 godina. U životu želim razvijati svoju karijeru koja se temelji na obrazovanju, ali se jako ponosim ovim uspjehom.

W: Koliko dugo i kako ste se pripremali? Kakva vam je bio režim prehrane?
Pripremala sam se mjesec dana zajedno sa ostatkom ekipe, režim prehrane nisam drastično mijenjala ali sam vježbala više nego inače.

W: Sto ćete predstaviti publici u talent točki i što takav nastup znaci u konačnici za Vas i sam izbor?
Predstavit ću nešto vezano za sport i ples. Kao mala sam se time i bavila i bit će mi zanimljivo ponovno nastupati kao i prije.

nika-mikulek-2

W: Da li gledate izbore za miss na stranim TV postajama i da li i od tamo vučete neku inspiraciju? Možete nam to malo opisati..
Svaka djevojka u modnom svijetu za mene je izvor inspiracije. Smatram da se od svake može ponešto naučiti pa ih često promatram.

W: Koje Vam se glumice, missice, fotomodeli najviše sviđaju na svjetskoj sceni? Imate li neke uzore?
Nemam uzore ali volim Bellu Hadid zbog energije kojom ona zrači.Na prvu se čini malo “zločesto ” sto mi je jako dopadljivo.

nika-mikulek-3

W: Kako na cijelu priču gledaju Vaši roditelji i prijatelji? Da li ste osjetili i zavist?
Moji roditelji i prijatelji su mi velika podrška. Obitelj je uz mene cijelo vrijeme bez obzira na bilo što. Mislim da je normalno da se izrodi određena količina zavisti jer smo se sve pripremale i nadale se pobjedi. Razumijem zašto bi nekome bilo krivo što nije dobio za ono što se borio.

W: Da li ovo svoje pobjedničko proglašenje smatrate odskočnom daskom u sličnoj vrsti karijere ili imate neke dodatne ili druge planove?
Nadam se da će mi ova pobjeda donijeti i mnogo drugih u smislu mode.Trenutno nemam nekih većih planova ali se veselim budućnosti.