Istra-Sopot ekološko gospodarstvo

Tamo gdje se isprepliću šumski i laporasti predjeli, izvori i potoci…

U brežuljkastom krajoliku središnje Istre, pokraj najpoznatijeg istarskog slapa Sopot, smješteno je ovo ekološko gospodarstvo. Seoski turizam Istra-Sopot nudi moderno uređene i kompletno opremljene apartmane sa svim potrebnim pogodnostima za ugodan i opušten odmor.

Gostima je na raspolaganju i bazen (5 x 10 metara), dva vanjska roštilja, kao i besplatno korištenje bicikala. Seoski turizam Istra-Sopot u svojoj ponudi sadrži isključivo domaću hranu i vlastito povrće uzgojeno na prirodan način.

Možete isprobati tradicionalna istarska jela poput njoka, fuža, raviola, maneštre, šparoga i tartufa sljubljenih s uvijek svježom ribom, domaćim jajima i svježim povrćem, te začinjenih prirodnim začinskim biljem i domaćim vinom. U ponudi su i tzv. balkanski specijaliteti poput čevapčića i drugih jela s roštilja.

U dvorištu smještajnog i ugostiteljskog objekta borave životinje poput konja, ovca, kokoši, pasa i mačaka. Na raspolaganju vam je jahanje, pomaganje u domaćinstvu i rad na polju ili u šumi. Kraj je poznat i po brdsko biciklističkim vožnjama (downhill Gračišće), a vrlo je popularna i kružna pješačka staza Svetog Šimuna koja prolazi upravo kroz slap Sopot.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Seoski turizam Istra – Sopot 
LOKACIJA: Pićan (Floričići 56)
KONTAKT: e-mail: doris@croatia-tourism.in
KAKO DOĆI:autom – cestom  Pazin – Labin, u mjestu Zajci ili Most Pićan skrenuti prema selima: Donji Kralji, Švići, Floričići (cca 3-4 km).

UZ DOPUŠTENJE SEOSKOG TURIZMA ISTRA-SOPOT (sve fotografije)

Facebook Like Button