Ivan Zak u Osijeku će uvesti publiku u Novu godinu svojim brojnim sjajnim hitovima

Ove je godine jedan od najzanimljivijih Advenata upravo u Osijeku, a svojim će sjajnim pjesmama Osječane u Novu 2022. godinu uvesti popularni pjevač, glazbenik i kantautor Ivan Zak.
Jedna od najpjevanijih njegovih pjesama bit će i ona Ide bolja godina, a svojim brojnim hitovima ludo će zabaviti publiku koja će se naći na glavnom gradskom Trgu Ante Starčevića 31. 12. s početkom u 22:30 sati.

Ivan Zak ove će godine u Osijeku biti rado viđen gost za čiji se novogodišnji nastup spremaju već mnogi, a koji i inače oduševljava svojim bezvremenskim hitovima brojnu publiku koja će uvesti u Novu 2022. godinu.

Stara jezgra grada Osijeka i Trg Ante Starčevića dodatno je živnula i raskošno zasvijetlila najljepšim svjetlima Kaleidoskopa, a adventska atmosfera nastavlja se čarobnom Kapucinskom preko ledene Sakuntale i te romantičnom ulicom Europske avenije sve do Perivoja Kralja Tomislava koji će i ove godine biti najposjećenija lokacija obogaćena izvrsnom ugostiteljskom ponudom i glazbenim programskim sadržajima na mini pozornicama.

ivan zak koncert za Novu 2022. u osijeku

Osijek ovogodišnjom organizacijom dokazuje kako i u ovim epidemiološkim uvjetima može pripremiti najveći i najsjajniji, a opet siguran i modularan Advent u kojem će širi centar grada biti okićen s čak 10 kilometara lampica.

Ako još uvijek razmišljate gdje biste mogli provesti novogodišnju noć prava je prilika razveseliti se upravo u predivnom Osijeku!

Facebook Like Button