Iznad Dubrovnika biciklom – Dubrovnik dobio top turističku atrakciju

Dubrovnik je obogatio svoju turističku ponudu ovog rujna i to zamislite vožnjom bicikla iznad samog grada.
Osim što je Dubrovnik najposjećeniji turistički i filmski grad Hrvatske od 2023. godine postaje atraktivniji i privlačniji za još jednu turističku senzaciju.

Dubrovnik Sky Bike namijenjen je svima koji vole adrenalinske doživljaje, ali vožnja biciklom iznad jednog od najljepših gradova svijeta biciklom zaista je vrhunsko i nesvakidašnje iskustvo.

Biciklom se vozite potpuno sigurno i vrlo udobno i to na tankoj žici:) Bicikliranje nebom s pogledom na zidine, staru dubrovačku jezgru i predivno plavo more iskustvo je koje se ne propušta.

Na žici ispod bicikla i iznad vas čvrsto je sve pričvršćeno, a između sajli biciklira se dužinom od 150 metara, a najviša visina iznad tla iznosi 8 do 9 metara. Najveća dozvoljena težina osobe na Dubrovnik Sky Bike-u je 115 kilograma, a djeca mogu na vožnju biciklom iznad Grada samo ona od 16 godina starosti.

Ova zabavna avantura iznad Dubrovnika bit će dostupna sve do kraja listopada, a sljedeće godine se Dubrovnik Sky Bike otvara za posjetitelje u travnju.

U Dubrovniku kažu da dogodine pripremaju još neke novitete poput još jedne sajle koja će biti duga oko 250 metara i koja će biti dosta viša od sadašnje “trake” za nebesku vožnju biciklom. :)

Ovo je zaista sjajna novost za naš predivni Dubrovnik, a vjerujem da i vi jedva čekate isprobati vožnju tik ispod plavog dubrovačkog neba!

Facebook Like Button