Kiehl’sova najprodavanija anti-aging krema ima novu 7-u-1 formulu

Višenamjenska krema Super Multi-Corrective Cream za borbu protiv starenja kože hvaljena je zbog svoje snažne formule s višestrukim djelovanjem izrađene od posebno odabranih sastojaka.

Nakon lansiranja 2013. krema Super Multi-Corrective Cream ubrzo je postala jedan od najprodavanijih Kiehl’s proizvoda čiju su luksuznu svilenkastu teksturu i učinkovite rezultate u borbi protiv starenja zavoljele korisnice diljem svijeta.

consideration-story-frame-1

Danas Kiehl’s ponosno predstavlja poboljšanu kultnu kremu obogaćenu trima novim snažnim sastojcima: fitomimetičkim vitaminom A, gljivom čaga (chaga) i ProxylanomGX.

Inovativna formula podržana kliničkim ispitivanjima zadovoljava 7 potreba kože kako bi vidljivo ublažila ključne znakove starenja. Ova višenamjenska krema ima jedinstvenu hidratantnu i laganu teksturu.

Najprije je potrebno objasniti što se može događati starenjem kože sa znanstvenog gledišta. Koža je kao tiskana pločica: složena živuća mreža s nekoliko međusobno povezanih funkcija koje ovise jedna o drugoj u postizanju najboljeg izgleda i osjećaja ugode na koži. Znanstvena direktorica Kiehl’sa, dr. Nancy Llaya, objašnjava: „S vremenom vidno zdrava i mlada koža počinje gubiti svoje funkcije.

consideration-story-frame-2

To se očituje u obliku znakova starenja kože, kao što su vidljiva suhoća, nedostatak sjaja i gruba tekstura. Slabljenje ovih funkcija je kao domino efekt: znakovi starenja postaju sve vidljiviji te se mogu pojaviti dodatni znakovi kao što su vidljiv gubitak elastičnosti i čvrstoće, neujednačen ten, pojava sitnih linija i bora te opuštanje kože.”

Kako bi pomogao u borbi protiv ovih vidljivih učinaka starenja kože, Kiehl’s predstavlja noviju formulu kreme Super Multi-Corrective s tri nova sastojka koja pomažu održati mladolik izgled kože.

Inovativna formula s ProxylanomGX, gljivom čaga i fitomimetičnim vitaminom A, ciljano djeluje na 7 vidljivih znakova starenja: poboljšava izgled kože tijekom vremena istovremenim učvršćivanjem, zatezanjem, zaglađivanjem, ujednačavanjem tena, poboljšavanjem teksture, pospješivanjem sjaja te hidratacijom.

consideration-story-frame-3

Formula sadržava sljedeće sastojke:
Fitomimetički vitamin A

Formula s fitomimetičkim vitaminom A djeluje na kožu kao nježan piling i vidljivo zaglađuje sitne linije i bore.

Gljiva čaga

Poznata pod nazivom „dijamant šume”, gljiva čaga već stoljećima se upotrebljava u tradicionalnoj medicini u Rusiji, Istočnoj Europi i Koreji.
Krema Super Multi-Corrective Cream s gljivom čaga, odabranom zbog visoke razine polifenola, vidljivo pomaže ujednačiti ton i teksturu kože.

ProxylanGX Ovaj višenamjenski sastojak protiv starenja kože sastavni je dio klinički ispitane formule koja pomaže koži da se osjeća elastičnije i čvršće te da konture lica budu naglašenije. Kiehl’sov ProxylanGX proizvodi se na temelju postupaka ekološki prihvatljive, zelene kemije kojom se dobiva čišća i učinkovitija inačica proksilana.

Facebook Like Button