Klub “Jahta Seadream”

Osjetite luksuz na Mediteranu ili Karibima uz klub “Jahta Seadream”.

Razmišljate o krstarenju, ali niste sigurni gdje bi ste putovali? Preporučujemo Vam da se prepustite u ruke kluba Jahta Seadream.

Klub Jahta Seadream je potpuno drugačiji od velikog broda s kojim krstarite. Sa samo 112 gostiju koji su razmaženi od strane posade, koju čini čak 95 osoba, razina pozornosti i usluga koju dobivate na brodu dati će Vam osjećaj kao da ste sami na privatnoj jahti. Čini se nevjerojatno, zar ne?

Na jahti možete biti i aktivni i opušteni; sve ovisi o Vašem raspoloženju. Možete vježbati u fitness centru, uživati u toplicama ili jednostavno upijati sunce na brojnim prekasnim palubama, koje jahta nudi.

Kada je riječ o blagovaonama, očekujte ​​gastronomsku poslasticu: od koktela dobrodošlice i predjela do SeaDream šampanjca i kavijara Splash.

U stručnom dizajniranom izborniku možete pronaći uvijek nešto za sebe: osim fileta i dvostrukog čokoladnog moussea, sada možete birati između zdrave i “sirove” hrane, kao i gurmanska jela bez glutena!

Najpopularnija mjesta koje posjećuju su Karibi ili Mediteran, no 2013. godine krstarenja kreću prema Costa Rici, Amazoni, Indiji i Australiji.

Više na stranicama: www.seadream.com

Fotografija: Foter

Tekst uz dopuštenje partnera Wish.hr portala, Quintessentially Lifestyla.

Quintessentially

Facebook Like Button