Koje nam modne kombinacije H&M donosi ove jeseni

“Čarobni realizam” modna je kampanja inspirirana dramatičnom ženstvenom spiritualnošću.
Kolekcija sadrži uočljivu kombinaciju oštrog kroja, svilenih haljina i tradicionalne pletenine.

modna jesen

Dizajnirana da bude svestrana i bezvremenska, kolekcija daje ženskom „power dressing-u“ potpuno drugačiji izgled za novu eru samopouzdanih žena.

haljina

Ključni artikli uključuju kaput od talijanske vune s pojačanjima na ramenima, strukirani vuneni kaput, kožne hlače, najlonske kabanice, elegantne pamučne i viskozne bluze, dvobojne čizme do koljena i lepršave haljine napravljene od recikliranog poliestera.

sjajna suknja

Upečatljiva paleta boja uključuje jesenske smeđe i zelene boje isprepletene žarko crvenom i izražajno žutom, zajedno s printevima koji su inspirirani magnetnim poljima.

jakna hlače

“Bili smo inspirirani idejom pronalaska čarolije u svakodnevnici. Svaki artikl u ovoj kolekciji je dizajniran da osnaži modernu ženu koja traži bezvremensku odjeću s nježnim i spiritualnim elementima.

kaput

U ovoj kolekciji se nalazi veliki broj klasičnih komada odjeće koji se mogu uklopiti u urbani životni stil, komadi koji će trajati i biti moderni još dugi niz godina,” riječi su Angelice Grimborg, H&M Studio Koncept dizajnerice.

majica hlače

“Ova kolekcija slavi modernu ženu. Ona je slobodna, osnažena i bori se za svoja uvjerenja. Ona se odijeva za samu sebe, što se odražava kao mješavina klasičnih oblika i avangardnih komada.

haljina jesen moda

Odlučili smo fotografirati kolekciju na živahnim ulicama New Yorka – koji je centar energije i raznolikosti – kako bismo pokazali duh slobode, snage i energije”, Ludivine Poiblanc, stilistica i kreativna savjetnica.

Više o H&M Studio
H&M Studio je H&M-ova modna kolekcija koja uvijek ide korak naprijed. Razvijena od strane posvećenog internog dizajnerskog tima u ateljeu u Stockholmu. Limitirane kolekcije predstavljaju se dva puta godišnje.

Facebook Like Button