Tekila je najpogubnija za ten: koje probleme na koži uzrokuje alkohol

Pogledajte koje probleme na našoj koži uzrokuje češća konzumacija alkohola, gdje je tekila na ljestvici pića zauzela prvo mjesto, ona je jedno od najpogubnijih alkoholnih pića za kožu.

Istraživanja su pokazala koje sve posljedice konzumacija alkohola ima na našu kožu te se pokazalo da uz tekilu, pivo, vino i votka najpogubnije djeluje na vaš ten. Ukoliko primijetite nepravilnosti na vašoj koži, postoji mogućnost vas je zahvatio Mamurluk kože, a da toga niste niti svjesni.

Alkoholna pića koja loše utječu na vašu kožu, počevši od onog s najgorim posljedicama su:

Tekila
Votka
Pivo
Bijelo vino
Crno vino

foreo-koza-alkohol-1

Generalno, sva alkoholna pića loša su za ten jer izazivaju dehidraciju kože, dodatno ističu pore te pridonose starenju kože. Istraživanje pokazuje da su omiljena alkoholna pića na zabavama tekila, vino, pivo i votka, a upravo su ti alkoholni favoriti najgori odabir za vašu kožu, iako za njima ne zaostaje niti svjetski popularan šampanjac.

Konzumacija svakog alkoholnog pića djeluje drugačije na vašu kožu

Ispijanje piva izazvat će natečenost, crno vino će pak rezultirati iritacijom kože, a ukoliko se odlučite za bijelo vino, moguća je pojava crvenila.
Konzumacijom tekile i votke, najveća je vjerojatnost izbijanja akni i prištića.

vino zena

Ako odlučite uživati u alkoholnim napitcima tijekom tjedna ili vikenda temeljito čišćenje i neophodno hidratiziranje odgovarajućim proizvodom drastično će smanjiti posljedice mamurluka na vašoj koži!

Ne treba zanemariti da život u gradovima, gdje je širenje prljavštine, dima, čađe i prašine u zraku pojačano, zasigurno dodatno negativno utječe na vašu kožu.

Kombinacija prašine i prljavštine može pridonijeti pojavi akni, upalnih procesa na koži i hiperpigmentaciji, dok dim i čađa pospješuju starenje kože.

Stoga je čišćenje lica sastavni i njega lica obvezni dio vaše svakodnevne rutine.
ukoliko vaša koža zahtijeva revitalizaciju, opuštanje i hidrataciju, dodatno lice, vrat i kožu dekoltea njegujte maskama za jer će vašoj koži pružiti dodatan njegujući te ćete tako smanjiti vidljivost pora i natečenost lica.

Uz dopuštenje: Foreo (sve fotografije)

Facebook Like Button