Kolekcija proljeće/ljeto 2018.  modne kuće MAX MARA

Legendarna talijanska modna kuća MAX MARA, u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba predstavila je najnovije trendove za sezonu proljeće/ljeto 2018. Brojne ljubiteljice mode i ovog kultnog modnog brenda otkrile su ključne komade nove kolekcije koja je ove sezone nadahnuta ljetom u gradu. Za tu je priliku Max Mara store odjenuo proljetno ruho i pretvorio se u pravi mali gradski vrt.

max-mara-kaptol-1

Talijanska modna kuća Max Mara u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba otkrila je svoju viziju predsojećega modnog proljeća i ljeta. Nadahnuta ljetom u gradu, najnovija kolekcija oduševila je hrvatske zaljubljenice u modu, a predstavljena je u pravom malom gradskom vrtu koji je samo za ovu priliku postavljen u Max Mara storeu.

max-mara-kaptol-2

Max Marina kolekcija proljeće/ljeto 2018. donosi odmjerenu garderobu za hedonističke stanovnice urbanog teritorija. Precizni krojevi koji utjelovljuju svu vještinu talijanskog modnog majstorstva ove sezone dolaze u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a veliki povratak doživljava i boja pijeska. Ponegdje su izvedeni u organzi te kroz prozirne slojeve otkrivaju unutarnju konstrukciju.

iris-androsevic-pinjuh-kristina-krepela

Motiv povijesnog Max Mara logotipa pojavljuje se izvezen tehnikom ton na ton na balonerima ili je otisnut na kožnoj jakni. Printovi nadahnuti bujanjem prirode te svijetlo ljubičasta boja sljezovog cvijeta postaju must sezone, dok nježne naznake boje, svježe poput večernje rose, upotpunjuju paletu.

vanda-winter-judita-frankovic

Baloner se pretvara u mantil od lana, a lagani se kaputi muškog koja i jeans jaknice kombiniraju s boy-cut trapericama. Za dramatičan dojam tu su suknje do gležnja, kiltovi od lanene gaze ili svilenog žoržeta s otvorenim plisséima koji se zavodljivo pomiču.

max-mara-kaptol-3

Mekane oversize torbe i clutchevi u svim uzorcima i printevima kolekcije zaokružuju look. Novi model naočala Iris postaje nezaobilazan za potpuno uživanje u blagodatima ljeta u gradu.

mirna-medakovic-stepinac-sanja-palic-marina-mazarekicc

Max Marinim gradskim vrtom šetati će brojne osobe iz poslovnog i javnog života; glumice Mirna Medaković Stepinac, Judita Franković, Renata Sabljak, Kristina Krepela i Ines Bojanić, arhitektica Vedrana Ergić, dermatologinja Ivana Nola, poduzetnica Iris Androšević Pinjuh, Olja Vori, Hana Hadžiavdagić, Marija Bišćan te mnogi drugi.

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button