Nova LuLu Couture ready-to-wear kolekcija

Iz kreativne modne radionice domaćeg brenda LuLu Couture stigla je nova ready-to-wear kolekcija koja će zavesti svaku ženu koja preferira jednostavnost, eleganciju i profinjenost.

Tako je i ovaj put poznati domaći modni brend ostao vjeran svom prepoznatljivom rukopisu koji čine nosivost, najfiniji materijali i pomno osmišljeni krojevi. LuLu Couture žena prije svega je nesputana, neopterećena i svoja, a ovoga proljeća zablistat će u romantičnim cvjetnim bluzama, statement bijelim košuljama i ženstvenim haljinama. Svaki komad priča neku svoju priču dok zajedno čine savršenu modnu sinergiju, dajući svakoj ženi priliku da se osjeća zadovoljno i zavodljivo u svojoj koži.

lulu-couture-1

Slijedeći svoju viziju i filozofiju Martina Tutić, kreativna direktorica brenda LuLu Couture, kroz novu kolekciju je ispričala modnu priču koja tako savršeno prati ženu u njezinom lifestyleu stavljajući u fokus njezinu energiju i unutrašnju ljepotu. Jednostavni modeli, koje posebnim čine detalji poput zanimljivih proreza, finih volana i zavodljivih mašna, s lakoćom se iz dnevnih transformiraju u večernje komade te se lako sljubljuju sa svakom figurom dajući joj dodatnu dozu senzualnosti. Lišena nepotrebnih detalja i kiča, svaka kreacija istovremeno je jednostavna i poželjna. Pridajući jednaku pažnju svakom komadu, Martina Tutić iznjedrila je bajkovitu kolekciju krojeva nadahnutih razigranošću minimalizma i raskošnosti materijala, u koju će se zaljubiti svaka žena.

lulu-couture-2

“Kako inspiraciju crpim iz svakodnevnog života, promatrajući potrebe žena, čitajući dobru knjigu, gledajući zanimljiv film ili pak ispijajući svoju jutarnju šalicu kave, tako je nastala i ova kolekcija. Udobnost, nosivost i kvaliteta materijala stavljaju se na prvo mjesto u svakoj našoj modnoj priči, jer ne vidim smisao u lijepom komadu odjeće koji mogu isključivo gledati i diviti se njegovoj estetici. Stvaram odjeću za žene koje vole izgledati dobro, a nemaju vremena ili ne žele trošiti previše vremena na to, te se istovremeno u njoj osjećati maksimalno ugodno“, istaknula je Martina Tutić.

lulu-couture-3

Nova kolekcija dostupna je u ekskluzivnom flagship LuLu Couture dućanu u Gundulićevoj 3 u Zagrebu te na web shopu lulucouture.eu

Uz dopuštenje: media Val (sve fotografije)

Facebook Like Button