Koncert za Teslu – Power of Energy by Ana Rucner

Ove subote 8.7. Ljetna pozornica Bundek bit će svečano otvorena izvedbom operete Vesela udovica u izvedbi Opere b.b. iz Zagreba, a samo dan potom – u nedjelju 9.7. u 21:00 sati – niz zanimljivih i atraktivnih koncertnih programa nastavlja se glazbeno-vizualnim spektaklom “Koncert za Teslu – Power of Energy by Ana Rucner”.

Na prekrasnoj pozornici Ljetne pozornice Bundek, u sklopu ZgKUL – Zagrebačkoga kulturnog ljeta, Ana Rucner predstavit će svoje najveće, nagrađivane uspješnice među kojima i nedavno objavljeni video spot I will follow him snimljen s časnim sestrama iz zbora sv. Vinka Paulskog, potom višestruko nagrađivanu Odu radosti, vrlo atraktivan spot Alkarski ponos, Kopački rit uz zvukove Ravelova Bolera i mnoge druge.

Publika na Bundeku premijerno će imati priliku vidjeti i Anin najnoviji spot o Nikoli Tesli snimljen u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, uz prekrasnu glazbu Sunčanih polja hrvatskoga skladatelja Blagoja Berse. Spot je sniman na vrlo atraktivnim lokacijama vezanim za Teslin život i rad, a i premijera spota, kao i Anin cjelokupni koncert na Bundeku prigoda su za obilježavanje 161. rođendana ovoga svjetskog izumitelja, znanstvenika i genija, rođenog u Smiljanu 10. srpnja 1856. godine.

Koncert počinje u 21:00 sati, a ulaz kao i na sve druge programe Ljetne pozornice Bundek je slobodan.

Doista je kul ovoga ljeta biti u Zagrebu i pratiti bogate programe Zagrebačkoga kulturnog ljeta – ZgKUL, a već tradicionalna Ljetna pozornica Bundek nudi glazbene večeri koje jednostavno ne smijete propustiti.

I stoga: Osvježite ljeto koncertima na jezeru – Vidimo se na Bundeku!

Facebook Like Button