Korana

Ekskluzivni hotel na četiri rijeke za goste različitih ukusa.
Hotel Korana-Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice u Karlovcu koji je 2006. godine proglašen najboljim malim hotelom u Hrvatskoj u akciji  ”Turistički cvijet 2006″. Vlasnici se ponose i prvom nagradom u kategoriji najbolji mali hotel kontinentalne Hrvatske 2008. te 2009. godine.

Smješten je na obali rijeke Korane, a nudi 12 dvokrevetnih soba, 4 delux sobe s pomoćnim ležajem i 3 poslovna apartmana. Sve sobe su klimatizirane i raspolažu s priključkom za Internet, telefonom s mogućnošću direktnog biranja, TV prijamnikom i satelitskim programom, sefom i bogatim mini barom. Ako poželite hotelsko osoblje će vam donijeti i doručak u sobu, a po potrebi oprati i ispeglati vašu odjeću.

U sklopu hotela nalazi se restoran Dobra i taverna Tara u kojem možete kušati  riječne i morske specijalitete, mesna jela po tradicionalnim recepturama, divljač te sezonski izbor gljiva, šparoga i nezaobilazna vegetarijanska jela. Hotel ima i vlastitu slastičarnicu s bogatim izborom kolača i torti. Tijekom toplijih mjeseci u raznovrsnoj ponudi jela i pića možete uživati i na hotelskoj terasi uz plesne večeri i umirujući zvuk koranskih slapova.

Na raspolaganju vam je i hotelsko parkiralište, multimedijalne dvorane i wellness. Ako se želite opustiti uz ribolov, neku drugu sportsku aktivnost ili otići na izlet, osoblje hotela rado će vam pomoći u odabiru sadržaja.

Cijena noćenja s doručkom za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi bez balkona iznosi 780 kn, a u sobi s balkonom 840 kn. Noćenje s doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi bez balkona iznosi 875 kn, a sa balkonom 930 kn.  Možete se odlučiti i za opciju noćenja u delux sobi za dvije osobe u po cijeni od 999 kn s uključenim doručkom.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: KORANA-SRAKOVČIĆ
LOKACIJA: Karlovac (Perivoj Josipa Vrbanića 8 )
KONTAKT: tel.: +385 47 6090 90, +385 47 6090 91; e-mail: info@hotelkorana.hr
KAKO DOĆI: vlastitim automobilom, autobusom ili vlakom.

Facebook Like Button