Kralj rock’n'rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina

Kralj rock’n'rolla ‘Elvis’ stigao u CineStar kina!

Dugo očekivani filmski spektakl privukao je zaljubljenike u život i djelo jedne od najutjecajnijih ličnosti 20. stoljeća.

Filmski bogata godina do sada nam je već donijela brojne i dugo očekivane blockbustere zbog kojih su kino dvorane postale omiljena odredišta različitih generacija.

No, jučerašnju večer na Très chic projekciji u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema obilježio je dolazak najvećeg među najvećima, kralja rock’n'rolla, Elvisa Presleyja. Ako ste gledali Top Gun: Maverick u društvu još jedne generacije, ovo je definitivno film koji također morate pogledati u kinu zajedno – ovakvi filmovi hrane dušu, spajaju naizgled nespojive naraštaje koje imaju toliko toga sličnog i pružaju neponovljivo iskustvo velikog platna.

Anita Dujić

Interes o životu i djelu zvijezde koja je napravila revoluciju u glazbenom svijetu ne jenjava ni danas, a popularnost istog je i dalje prisutna na globalnoj razini. Vječni hitovi, unikatni plesni pokreti, originalna frizura, personalizirani kostimi i neizostavni Cadillac, samo su dio onoga po čemu se kralj razlikovao od ostalih.

Nela Đinđić i Marko Kutlić

Ekskluzivnu Très chic projekciju o jednoj od najutjecajnijih ličnosti 20. stoljeća nisu propustili ni: Nika Turković, Nela Đinđić, Marko Kutlić, Ivan Hilje, Ivana Marić, Edita MIsirić Vrkljan, Dalibor Petko, Igor Barberić, Zvončica Vučković i mnogi drugi.

Edita Misirić Vrkljan

Glazbeno dramska biografija ‘Elvis’ u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock’n'rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan i bajan. U fokusu filma je komplicirani i turbulentan odnos s menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom.

Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihova odnosa koja se protezala kroz 20 godina, točnije od Elvisova uspona pa sve do vrhunaca njegove svjetske slave. Osim toga, prikazana je i fatalna ljubav s Priscilom koja je gledanje filma u Cannesu baš kao i cijela Elvisova obitelj, doživjela izuzetno emotivno.

Ivana Marić i Vjekoslav Šunjić

Za moderan pogled na glazbenu legendu zaslužni su za nagradu Oscar® nominirani redatelj Baz Luhrmann i studio Warner Bros Pictures. Ulogu Elvisa utjelovio je Austin Butler, a oskarovac Tom Hanks menadžera Toma Parkera.

Izvrsne kritike struke i publike, sjajna glumačka postava i 12-minutne ovacije publike na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu dovoljno su dobar razlog da se zaputite u najbliže Cinestar kino i uživate u pričo o glazbenoj ikoni, koja kroz svoju glazbu živi i danas.

Zvončica Vučković

Ovo nije povratak u povijest, ovo je priča o Elvisu ispričana na najmoderniji mogući način kroz nevjerojatan soundtrack na kojem sudjeluju neka od najpopularnijih imena svjetske glazbene scene – Doja Cat, Tame Impala, Kanye West i Diplo, Chris Isaak, Eminem, Måneskin i mnogi drugi… Imate osjećaj da uranjate u sredinu 20. stoljeća, skačući s vrha top lista 21. stoljeća i vraćajući se natrag po još – a to putovanje traje preko 2 sata i 30 minuta.

Svoju ulaznicu za filmski spektakl možete kupiti fizički na blagajnama, kao i online putem linka

FOTO: Bojan Zibar
Uz dopuštenje. PR365

Facebook Like Button